Karaoke Nights

Τα θρυλικά Karaoke Nights του Thannasi Vergados στο Second Skin Club από την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου και κάθε Τετάρτη!

Πάνω απο ενάμισυ χρόνο, ο Θανάσης Βέργαδος έκανε με πολύ μεγάλη επιτυχία τα δευτεριάτικα karaoke nights σε γνωστό μπαρ της Αθήνας.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 10-12-2014 21:30
Τοποθεσία Second Skin Club
Η πιο άκυρη μέρα της εβδομάδας έγινε ξαφνικά η μέρα της εβδομάδας που δεν έπρεπε να χάσεις. Ήταν το γεγονός ότι δεν είχε καμία σχέση με τα καραόκε που ήξερες, καθώς τα τραγούδια που ακούγονταν ήταν από τις classic rock επιτυχίες μέχρι Alternative Rock, Indie, Metal, New Wave, 80s και Pop από ένα κοινό που ήξερε καλά να διασκεδάζει (και να τραγουδάει καλά τις περισσότερες φορές) και φυσικά, ήταν όλο αυτό που μετέδιδε ο Θανάσης . Τώρα, ο Θανάσης μεταφέρει τα karaoke nights του (και την τρελα του ως κομπερ), κάθε Τεταρτη, στο Second Skin Club, με αρχή στις 3/12. Μαζί του έρχεται και ο αχώριστος συνεργάτης του, Dj  και φίλος, Δημήτρης Κατσιδονιώτης που δεν θα χαλάσει χατήρι και θα σας βάλει να τραγουδήσετε ότι θέλετε, από μία λίστα με -κυριολεκτικά- χιλιάδες τραγούδια.

Το Second Skin θα μεταμορφώνεται χωροταξικά κάθε Τετάρτη και εκεί που είναι το dancefloor θα γεμίζει με καναπέδες, τραπέζια, stands για να απολαύσεις όλα όσα θα γίνονται στη σκηνή από τους τολμηρούς karaokers. Πάμε στοίχημα πως πολλοί θα πουν “θα έρθω, αλλά δεν τραγουδάω” , αλλά τελικά θα καταλήξουν on stage…

Θα ξεκινάμε από τις 21.30 με δωρεάν είσοδο και τιμή ποτού 5 ευρώ και μπύρα 3 ευρώ.