search

Μουσική Σκηνή Αυλαία

Αγίου Όρους 15, Αθήνα 104 47, Ελλάδα

Καλλιόπη Βέττα

Καλλιόπη Βέττα

06 Μαϊ 2011 00:00

Μουσική Σκηνή Αυλαία

Καλλιόπη Βέττα

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΒΕΤΤΑ
“Ξαφνική Βροχή”

Special guests:
Παναγιώτης Πετράκης
Καίτη Κουλιά

Καλλιτεχνική Επιμέλεια και ενορχήστρωση: ο συνθέτης  Γιάννης Κ. Ιωάννου

Με τα καινούργια τραγούδια της και όχι μόνο, θα μας ταξαιδέψει η μαγαευτική φωνή της Καλαλιόπης Βέττα, το πιάνο του γνωνστού συνυθέτη και παρααγωγού Γιάιννη K. Ιωάωννου, με την σύμπραξη εξαιρετικών μουσικών και συνεργατών, για δύο μοναδικές βραδιές στην Αυλαία, την Παρασκευή 29 Απριλίου και την Παρασκευή 6 Μαϊου 2011.

Η φωνή της έχει χαρακτηριστεί ως μια από τις ωραιότερες και πιο μελωδικές ανάμεσα στους τραγουδιστές της γενιάς της. Με διακρίσεις και συνεργασίες που θα ζήλευαν πολλοί συνάδελφοι της, η Καλλιόπη κρατάει την έντεχνη μουσική ψηλά και μας δείχνει νέους μουσικούς δρόμους. Τραγούδια-μυστικά για τους ανθρώπους στους δρόμους, γι' αυτούς πίσω από τα κλειστά παράθυρα και τις τραβηγμένες κουρτίνες, για τις αναμνήσεις και τα όνειρα μας…

Η Καλαλιόπη Βέττα είναι γνωνστή και ιδιαίτερα αγαπητή στο ευρύ κοινό από τις ανενπανάληλπτες ερμρηνείες της: στο «Κονοσέρτο για μια Φωνή», «Νυχυτερινό Παζαάρι στο Μαραακές», στο «Στο Λιβυκό», «Η ζωή είναι ωραία», στα τραργούδια των προρσωπικών της δίσίκων: «Στη χώρα των Ασμσάτων», «Στο Φως», «Καλαειδοσκσόπιο»,  «Horizon»,
«Best of Kalliopi Vetta» καθώς επίπσης και από τις πολλές προσωπικές της  υσυνυαυλίες, αλλά και τις συνεργασίες της με τον Γιώιργο Ντατλάρα, τον Μάράιο Φραργκούλη, την Λαϊκή ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης και πολλούς άλλους, στην Ελλλάδα και το εξωξτερικό.

Στην Αυλαία θα παρουσιάσει το νέο της c.d. μ τίτλο “Ξαφνική Βροχή” που  κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρεία Warner.

Η μουσική και η ενορχήστρωση είναι του Γιάννη Κ. Ιωάννου, σε στίχους του Μ. Ελευθερίου, του Κ. Φασουλά, του Α. Παράσχου, του Π. Σταθόγιαννη, του Ν. Αδαμόπουλου, του Χρ. Προμοίρα, της Αν. Βαφειάδου, του Τ. Δήμτσα, της Μ. Αρμευτή και του Τ. Αδαμύχου.

Στο c.d. συμμετέχουν ο Μάριος Φραγκούλης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και η τουρκάλα Aysenur Yazisi (γνωστή συγγραφέας, παραγωγός, παρουσιάστρια και τραγουδίστρια) σε εξαιρετικά ντουέτα με την Καλλιόπη.

Η «Ξαφνική βροχή» είναι το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου, που ακούγεται ήδη στα ραδιόφωνα, με μεγάλη επιτυχία …

 Το πρόργραμμα που θα παραουσιάσει στην Αυλαία θα είναι πολουποίκιλο και επιπφυλάσσει πολολές εκπκλήξεις.

Μαζί της, σε μια αναπάντεχη εμφάνιση ο ηθοποιός, τραγουδιστής και εξαιρετικός performer Παναγιώτης Πετράκης, σε μοναδικά τραγούδια μαζί με την Καλλιόπη και η αγαπημένη τραγουδίστρια Καίτη Κουλιά.

Στο δεύτερο μέρος της παράστασης θα ακουστούν παλαιότερα τραγούδια της Καλλιόπης, αλλά και τραγούδια αγαπημένων συνθετών και ερμηνευτών, γεμάτα εικόνες, ήχους, αναμνήσεις… Συγκινήσεις και αισθήματα που κατακλύζουν την ατμόσφαιρα, ήχοι φυσυικοί και ηλελκτρικοί, φωνή ιδιδαίτερη και αισθαντική, συνυαντιούονται σε μια μουοσική παραάσταση γεμεάτη ευρήματα για να μαγέψουν και να ταξιδέψουν τους ακροατές.

Καλλιτεχνική Επιμέλεια Προγράμματος και Ενορχήστρωση:
Ο συνθέτης  Γιάννης Κ. Ιωάννου

Μαζί τους οι μουσικοί:
Κυριάκος Γκουβέντας – βιολί
Γιάννης Βιλιώτης – έγχορδα (κιθάρα / μπουζούκι)

 


×