Kaleidoscopic Blossom Valley

Την Παρασκευή 13 Μαρτίου η D'Arcy Foxx παρουσιάζει το KALEIDOSCOPIC BLOSSOM VALLEY, ένα event αφιερωμένο στην πολύχρωμη ψυχεδελική άνοιξη.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 13-03-2015 23:00
Individual Price 5.00€
Τοποθεσία Club Kitty Cat

Σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της η Maricha με τα βινύλιά της μας πάει βόλτα σε καλειδοσκοπικές ανθισμένες κοιλάδες, διαγαλαξιακά μονοπάτια και μαγικούς χρωματιστούς πλανήτες.

Μετά τη συμμετοχή της στο Red Bull Music Academy το 2007, η Maricha ξεκινάει τα Higher Love πάρτι στη Θεσσαλονίκη με φανατικό κοινό και το ομόνυμο blog το οποίο έχει κατά καιρούς φιλοξενήσει πολύ δυνατά ονόματα της εγχώριας και διεθνούς μουσικής σκηνής.

Ακόμα έχει παίξει μουσική μαζί με τους Lovefingers & Lee Douglas, Baris K, Tako, Abel, Brennan Green, Paul Bennett, Soulphiction κ.ά ενώ τα τελευταία τρία χρόνια έχει την εβδομαδιαία εκπομπή Brainticket sto http://amateuradio.gr/ .

Τώρα πια ζει ψηλά στο βουνό των Ολύμπιων θεών ενώ για το συγκεκριμένο event μας ετοιμάζει ένα χορευτικό DJ set αποκλειστικά με βινύλια μέσα σε ατμοσφαιρικό σκηνικό στο Kitty Cat με ομίχλη και trippy projections.

Γεννημένος στην Αθήνα ο Λουκάς Σαββίδης (Lucas the Third) παίζει μουσική σε μπαρ και κλαμπ απο το 1997 σε όλο το μήκος και πλάτος της χώρας.Τα σετ του χαρακτηρίζονται κυρίως απρόβλεπτα και αυτό είναι που επιζητά κάθε φορά και ο ίδιος.Είναι μέλος της μπάντας "The Rattler Proxy" (Lurid Music) και τα τελευταία 6 χρονια είναι το 1/3 της ομάδας Professional Crap Dancers.

 

Πληροφορίες για τον χώρο - Club Kitty Cat

Εντός στοάς