Jumping Fish Festival 2013: Young Guitars... Groups & Heroes

To Jumping Fish Festival 2013: Young Guitars.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 04-07-2013 21:00
Τοποθεσία Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
..Groups & Heroes είναι ο νέος μουσικός θεσμός που παρουσιάζεται την Πέμπτη 4 Ιουλίου από το Jumping Fish της COSMOTE. Για πρώτη φορά, οι καλλιτέχνες που έχουν αναδειχθεί από το Jumping Fish της COSMOTE συναντούν στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων καταξιωμένους ερμηνευτές και τραγουδοποιούς που έχουν αγαπηθεί από το κοινό.

Στο Jumping Fish Festival 2013 όλοι οι προβολείς θα είναι στραμμένοι στους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους δημιουργούς, ερμηνευτές, τραγουδοποιούς και τα συγκροτήματα που έχει ανακαλύψει και στηρίξει το Jumping Fish: Rous, George Gaudy, His Majesty The King of Spain, Los Mujeros και Minor Project. Μαζί τους στη σκηνή θα βρίσκονται οι μουσικοί «ήρωες» τους, Πάνος Μουζουράκης, ο Φοίβος Δεληβοριάς, Νικήτας Κλιντ και ένα απολαυστικό όνομα-έκπληξη που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες στο www.jumpingfish.gr για να ανταλλάξουν τα τραγούδια τους σε έναν πρωτότυπο και μελωδικό διάλογο.

Το Jumping Fish Festival 2013 αγκαλιάζει τους καλλιτέχνες του αύριο στηρίζοντας τη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή. Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες, αποκλειστικότητες και πολλά νέα σχετικά με το Jumping Fish Festival, επισκεφτείτε το www.jumpingfish.gr.

Πληροφορίες για τον χώρο - Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Η "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων, το βιομηχανικό μουσείο απαράμιλλης αρχιτεκτονικής, από τα πιο ενδιαφέροντα στον κόσμο, έχει μετατραπεί σ΄ένα πολυδύναμο χώρο πολιτισμού, αναβαθμίζοντας μια ιστορική περιοχή της πρωτεύουσας και δημιουργώντας έναν ακόμη θετικό πόλο στην πολιτισμική ταυτότητα της Αθήνας. Στεγάζεται στο παλιό εργοστάσιο Φωταερίου συνολικής έκτασης 30 περίπου στρεμμάτων, γνωστό ως Γκάζι, δίπλα στον Κεραμεικό και κοντά στην Ακρόπολη. Η σταδιακή μεταμόρφωσή της σε κέντρο μάθησης και φιλοξενίας εκδηλώσεων ποικίλου ενδιαφέροντος, δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να περιηγηθεί σε ένα χώρο γεμάτο εικόνες, γνώσεις, και συναισθήματα. Η γοητεία μιας άλλης εποχής, που αποπνέει ο χώρος με τα φουγάρα, τα θεόρατα καζάνια (αεριοφυλάκια), τις καμινάδες και τους φούρνους "συνωμοτεί" ευλαβικά στο να καθιερωθεί ως "εργοστάσιο" προστασίας και παραγωγής της τέχνης, αφού ακόμη και ετυμολογικά η λέξη gas (προέρχεται από την αρχαία γερμανική galist, αργότερα geist) σημαίνει πνεύμα. Λειτουργεί από το 1999 και είναι αφιερωμένη στην μνήμη του αξέχαστου συνθέτη Μάνου Χατζιδάκι.

Email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο 210 3461589 - 210 3475518

Πρόσβαση:
Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Παλαιά Αγορά»
Λεωφορεία: 035, 049, 811, 838, 914, Β18, Γ18, 731, 031, Στάση «Παλαιά Αγορά»
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός»