Julia Kent & Joalz ft.Toni Kater

Julia Kent & Joalz ft.Toni Kater

Από το roster του κορυφαίου label Leaf και τη Νέα Υόρκη όπου είναι η έδρα της, η Julia Kent για πρώτη φορά live στην Αθήνα,  σε ένα co headline με τους Joalz!

Δραστήρια, χαρισματική & σαγηνευτική, η Julia Kent τα τελευταία 20 χρόνια είναι από τις κορυφαίες στο είδος της παρουσίες, ξεκινώντας τη μπάντα Rasputina, ένα cello rock υβριδικό γκρουπ στα 90s και καταλήγοντας στην καθοριστική συνεργασία της με τον Antony Hegarty στους Αntony & the Johnsons, στου οποίους είναι βασικό μέλος και με τους οποίους κέρδισε το περίφημο Mercury Prize το 2005.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 23-03-2014 21:00
Individual Price 10.00€
Τοποθεσία Six D.O.G.S.

Παράλληλα, την εποχή που βρισκόταν σε tour με τον Antony, ξεκίνησε να δουλεύει την πρώτη solo δουλειά της (Delay,2007), που απέσπασε πολύ καλές κριτικές μεταξύ άλλων και για τον μοναδικό ήχο που έβγαζε από το cello της, φιλτράροντας την αγάπη της για καλλιτέχνες όπως ο τεράστιος Brian Eno & σπουδαίος τσελίστας Arthur Russell ενώ το ep Last Day in July του 2010 ακολούθησε η δεύτερη full length κυκλοφορία της, το εκπληκτικό Green & Grey (2011).Την ίδια χρονιά, ο φημισμένος Ιταλός σκηνοθέτης Paolo Sorrentino συμπεριέλαβε το κομμάτι της Gardermoen στο soundtrack της ταινίας του "Τhis must be the place", ένα χρόνο αργότερα υπογράφει τη μουσική επένδυση στο "The Boxing Girls of Kabul" (2012),ένα ξεχωριστό documentary για τη ζωή στη γυναικεία ακαδημία box στο Αφγανιστάν, ενώ τον Μάρτιο του 2013 κυκλοφόρησε το album "Character" από το φημισμένο βρετανικό label Leaf, με την αύρα μινιμαλιστών όπως ο Michael Nyman & o Steve Reich να είναι διακριτικά παρούσα και το αποτέλεσμα να καθηλώνει τον ακροατή.

Μαζί με τη Julia Kent on stage θα βρεθούν οι Joalz. Mε ένα απολαυστικό album (Μοnkshood) και μια σειρά από εξαιρετικά e.p's στο ενεργητικό τους, με το βρετανικό & το γερμανικό τύπο να γράφει διθυραμβικά λόγια και συνεργασίες με τον Adam Pearson (Sisters of Mercy), την performer Sunday Luv, την Όλγα Κουκλάκη και φυσικά τη Julia Kent, οι Joalz είναι εδώ και αρκετά χρόνια μια από τις πολύ ενδιαφέρουσες εγχώριες περιπτώσεις, εξελίσσοντας συνεχώς τον ήχο τους από τις πιο πειραματικές στιγμές στα ξεκινήματά τους μέχρι και σήμερα, που οι επιρροές τους από το πρώιμο kraut των Can & των Faust έχουν βγει πιο μπροστά. Oι Joalz με τριμελή σύνθεση (Zoggy, Ιάκωβος Παυλόπουλος & Leon Segka), μαζί με την Julia Kent  θα ερμηνεύσουν τα "Early" & "Oh Darling Margaret",ενώ η Τoni Kater έρχεται από το Βερολίνο για να ερμηνεύσει μαζί τους τα τραγούδια "Ουtspoken you are", "One life stand" αλλά και το " Revamp" που θα εμπεριέχεται στο επερχόμενο άλμπουμ τους.

Το νεο e.p των Joalz ' Hello darkness my friend " κυκλοφορεί απο την Many Scribes και διανέμεται από την News & Rough Trade distribution.

Πληροφορίες για τον χώρο - Six D.O.G.S.

To six d.o.g.s είναι ένα all day/all night πολιτιστικό κέντρο διασκεδάσεως στην καρδιά της όμορφής μας πόλης, που εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2009. Συνδυάζει οργανικά ένα Project Space (χώρο που φιλοξενεί εκθέσεις, one-off events, performances και άλλα ποικίλα projects), ένα Bar, ένα Café, έναν κήπο, και ένα Gig Space πλήρως τεχνικά εξοπλισμένο για να φιλοξενεί συναυλίες, θεατρικά, party, workshops, ομιλίες, εκπαιδευτικά προγράμματα, και σεμινάρια. Δεν προτείνεται ως ένας καινούργιος χώρος, αλλά ως ένα νέο μοντέλο χώρου, όπου όλοι μπορούν να παίξουν. Στοχεύει στο να δημιουργήσει και να συντηρήσει έναν υψηλού προφίλ δυναμικό πυρήνα πολυσυλλεκτικών δραστηριοτήτων παραγωγής και παρουσίασης σε μία περιοχή της πόλης που είναι απλά φυσικό να συμβεί αυτό, επιδιώκοντας να είναι το ίδιο Pop όσο και Avant-garde, τηρώντας ένα ενιαίο επίπεδο σε όλες τις δράσεις που προτείνει. Ανοιχτά καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, σπιτικά εποχιακά ροφήματα, special cocktails, και πάσης λογής λιχουδιές, με φιλικές τιμές, τόσο στα προϊόντα που προσφέρει, αλλά και στα δρώμενα που παρουσιάζει.

T: (+30) 210.3210510
M: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.