John Digweed - “Under 400” Project #001

Την Δευτέρα 21 Ιουλίου, το "Maze open air club" παρουσιάζει το “Under 400”.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 21-07-2014 23:00
Τοποθεσία Maze Open Air Club
Πρόκειται για ένα καινούργιο project της Evolution στο οποίο καλεσμένοι θα είναι artists που έχουν συμμετάσχει στα Warehouse Parties του χειμώνα ή και σε άλλα μεγάλα events. Tο concept είναι limited capacity σε open air χώρο δηλαδή real clubbers στο χώρο του Μaze. Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι πρώτος καλεσμένος μας είναι ο μυθικός John Digweed, μετά το αξέχαστο σε όλους μας party στις 8 Μαρτίου όπου ζήσαμε στιγμές clubbing #justliketheolddays!

Όσοι τυχεροί εξασφαλίσουν ένα από τα 400 εισιτήρια είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα βιώσουν μια μοναδική κι αξέχαστη μουσική εμπειρία.

Entrance: Προπώληση: 15€ [First 200 Tickets]

Προπώληση: 20€ [Last 200 Tickets]

Ταμείο: 20€ [Last 200 Tickets]

Doors Open: 23:00 | Doors Close: Personal Decision

Official Facebook Event: https://www.facebook.com/events/294075410760543/

Πληροφορίες για τον χώρο - Maze Open Air Club

To MAZE είναι ένας καινούργιος χώρος, ένα νέο open air dance stage το οποίο δημιουργήθηκε έπειτα από την συνένωση ανθρώπων που αγαπούν την μουσική και πιστεύουν ότι η αθηναϊκή underground μουσική σκηνή είναι ακόμα ζωντανή κι αναπνέει μέσα από events που τη σέβονται και την προμοτάρουν ανάλογα.

ΜΑΖΕ σημαίνει λαβύρινθος, είναι το μέρος όπου μπορείς να χαθείς, να απομακρυνθείς από κάθε τι που σε κουράζει, από πράγματα συνηθισμένα. Είναι ένας χώρος όπου μπορείς να ανακαλύψεις μια άλλη πλευρά αυτής της πόλης τη νύχτα! Δεν θα το βρεις σε μέρη όπου ίσως έχεις συνηθίσει να βγαίνεις, ούτε ανήκει σε λίστες κοσμοπολίτικες.

Εντάσσεται στην περιοχή του Βοτανικού, σε έναν δρόμο όπου μόνο ψάχνοντας θα τον βρεις κι η διαδρομή θα σου θυμίσει κάτι από τις παλιές καλές εποχές του clubbing, εκεί όπου πήγαινες μόνο εάν ανήκες στην τάξη των αληθινών clubbers που αναζητούσαν τη σωστή ηλεκτρονική μουσική, τον κατάλληλο ήχο αλλά και ξεχωριστό φωτισμό.