JazzMatazz

Για το τρύπιο σκαρπίνι σας, Για την χαλασμένη μπριγιαντίνη σας, Για την χορευτική φαγούρα σας, Για το παρεΐστικο πείσμα σας, Για όλους τους μάγκες, Για όλες τις φίνες κυρίες.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 02-11-2012 22:00
Τοποθεσία Floral
.

Οι JazzMatazz παίζουν swing!

Στήνοντας, κάθε φορά, ένα γνήσιο jazz πανηγύρι, οι JazzMatazz βουτάνε στις αρχές του αιώνα, ξεσκονίζουν τα πιο κουλ jazz standards, ξανασυναρμολογούν ελληνικά oldies, και γράφουν κομμάτια για το αβέβαιο σήμερα, για τα μοντέρνα Πείνα(π) γκέρλς, για αυτούς που δεν χάνουν την όρεξη και το πείσμα τους..

Στις αρχές του ακαδημαϊκού-καλλιτεχνικού έτους 2011-12 οι JazzMatazz αρχίζουν τη μουσική δράση τους. Στα μεγάλα jazz μαγαζιά, αλλά και πιο εναλλακτικά στέκια της πόλης, τα live τους γίνονται προσκυνήματα στο σουίνγκ που χορεύεται και τραγουδιέται! Ότι εμπόδια εμπόδιζαν το 2011-12 το απρόσκοπτο σουινγκάρισμα ξεπεράστηκαν και πάμε για μεγάλο νταβαντούρι..

Στις 2 Νοέμβρη οι JazzMatazz, με φρέσκο υλικό και πολύ όρεξη, επιστρέφουν στο φιλόξενο FLORAL, στα Εξάρχεια για ένα ξεχωριστό show για τα αυτιά και τα πόδια σας, μόνο!

 

Πληροφορίες για τον χώρο - Floral

Το ιστορικό στέκι της Πλατείας Εξαρχείων επανήρθε για να γίνει και πάλι σημείο συνάντησης, σημείο αναφοράς, το στέκι των ηθοποιών, των καλλιτεχνών, των φοιτητών, όσων αγαπούν την καρδιά της πόλης, αλλά και των νέων επισκεπτών και των φίλων του βιβλίου που θα μπορούν να απολαμβάνουν τον καθημερινό καφέ τους.

Τηλ. 210-3800070