search

Tiki Athens

Μακρυγιάννη 15, Αθήνα 117 42, Ελλάδα

Jay Jay Johanson

Jay Jay Johanson

04 Οκτ 2015 21:00

Tiki Athens

Jay Jay Johanson

Ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού Σουηδός τραγουδιστής & τραγουδοποιός Jay-Jay Johanson για μια μοναδική ζωντανή εμφάνιση στο Tiki Bar, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου!

Γνωστός για τη μελαγχολική φωνή του από το ντεμπούτο άλμπουμ του Whiskey το 1996 υπηρετεί την trip hop, με μοναδική εξαίρεση το electroclash άλμπουμ Antenna του 2002 (με τη μεγάλη επιτυχία του On the radio). Μετά από αυτό ξαναγύρισε πίσω στον χαρακτηριστικό του ήχο.

Επιστρέφει στην Αθήνα, φέρνοντας μαζί του το φρεσκότατο δέκατο άλμπουμ του Opium, για το οποίο συνεργάστηκε με το μεγάλο Robin Guthrie (Cocteau Twins).

Δισκογραφία:

Whiskey – 1996
Tattoo – 1998
Poison – 2000
Antenna – 2002
Rush – 2005
The Long Term Physical Effects Are Not Yet Known – 2007
Self Portrait – 2008
Spellbound – 2011
Cockroach – 2013
Opium – 2015

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Εισιτήρια: 12 ευρώ (στην είσοδο!)