Inmost Ego, Under Construction, The Drains

INMOST EGO: Οι Inmost Ego παρουσιάζουν επίσημα το πρώτο studio δίσκο τους με τίτλο “…To the End”.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 10-11-2012 20:30
Individual Price 6.00€
Τοποθεσία Second Skin Club
Σχηματίστηκαν το 2005 στην Αθήνα, με το όνομα να σημαίνει «το πιο κρυφό κομμάτι του εαυτού μας», ακολουθώντας τα μονοπάτια του ατμοσφαιρικού ήχου. Η πρώτη κυκλοφορία της μπάντας, το demo “A Moment Before” στα τέλη του 2006, ανακηρύχθηκε “επιλογή του μήνα” από την ελληνική έκδοση του Metal Hammer Magazine. Μετά από κάποιες αλλαγές στη σύνθεση, η μπάντα υιοθέτησε έναν πιο σκληρό ήχο χωρίς όμως να χάσει τη μελωδικότητά της, κάτι που αναδείχτηκε στην κυκλοφορία του promo EP “When Roses Fall” το καλοκαίρι του 2010. Αυτή την περίοδο παράλληλα με την κυκλοφορία του δίσκου, το συγκρότημα βρίσκεται στην αναζήτηση δισκογραφικής εταιρείας. Η ηχογράφηση, μίξη και το mastering του δίσκου έγιναν στο CFN Recordings Studio με παραγωγό τον Διονύση Χριστοδουλάτο των Sorrowful Angels.

http://www.youtube.com/watch?v=_2Z-IQD95pA

http://www.inmostego.com/

http://www.facebook.com/inmostego

http://www.myspace.com/inmostego

UNDER CONSTRUCTION: Οι Under Construction ξεκινάνε την πορεία τους στις αρχές του 2009 παίζοντας διασκευές ακαι αλλάζοντας μέλη μέχρι να κατασταλάξουν στην παρούσα σύνθεση από τις αρχές του 2012. Όλο αυτό τον καιρό κάνουν live παίζοντας είτε μόνοι τους είτε σε festival σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας όπως το AFTER DARK, RAINBOW, WIZARD, GHOST HOUSE, KOOKOO BAR, ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, ακόμα και σε εκθέσεις βιβλίου ή και σε δημοτικές αίθουσες. Μέχρι στιγμής έχουν παίξει 9 δικά τους κομμάτια και πάνω από 30 διασκευές από όλο το Rock/Metal/Funk φάσμα της μουσικής.

http://www.youtube.com/watch?v=fjlLNMljgc8

http://www.facebook.com/underconstr

THE DRAINS: Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2010. Η αρχική ιδέα προήλθε από τον Βαγγέλη Γιατρούτσικο και τον Κουρεβέση Αλέξανδρο. Βρίσκοντας μουσικούς από παλαιότερες συνεργασίες τους ολοκλήρωσαν το σχήμα που σήμερα αποτελείται από 5 μέλη. Βασικός πυρήνας δημιουργίας μουσικής είναι η μεγάλη γκάμα του Rock N' Roll ήχου. Μουσικής ντυμένης τόσο με το ακατέργαστο στοιχείο του Punk όσο και με τις γλυκές νότες του Surf Rock.

http://www.youtube.com/watch?v=NW3GCavnFrQ

http://www.facebook.com/TheDrainsBand

 

Είσοδος: 6 ευρω με μπύρα