search

Τώρα Κ44

Κωνσταντινουπόλεως, Αθήνα 104 35, Ελλάδα

Ibridoma & Adamas

Ibridoma & Adamas

01 Νοε 2012 00:00

Τώρα Κ44

Η PANDORA’S BOX BOOKING παρουσιάζει για 1η φορά στην Ελλάδα 2 μεταλλικούς δυναμίτες από την Ιταλία: τους IBRIDOMA & ADAMAS.

 

 

IBRIDOMA: http://www.facebook.com/ibridomaofficial

Σχηματιστήκαν το  Μάρτιο του 2001 από τον Alessandro Morroni. Έλαβαν μέρος σε αρκετούς μουσικούς διαγωνισμούς και ετσι κέρδισαν σε αρκετούς από αυτούς όπως στον ROCK AROUND THE ROAD 2004 το πρώτο βραβείο. Το Το 2005 κυκλοφόρησαν το EP Lady Of Darkness, αποκτώντας μια σύμβαση διανομής στις ΗΠΑ. Έχουν παίξει σε περιοχές όπως η Πορτογαλία, Σλοβενία, Ιταλία κα. Έχουν μοιραστεί την σκηνή με μεγάλα ονόματα όπως οι Monowar, Arch Enemy, Kamelot, Virgin Steel κα. Το άλμπουμ τους "Night Club" αναμένεται να κυκλοφορήσει και επίσημα παρά πολύ σύντομα παγκόσμια.

ADAMAS: http://www.facebook.com/adamasmetalband/

Ξεκίνησαν το 2007 από τον Luigi Castellani. Έκαναν την πρώτη τους δισκογραφική απόπειρα με  το ντεμπούτο EP "EXARCO."Στο τέλος του 2008 υπογραφούν συμβόλαιο με την Dark Tower Records.Λιγο αργότερα  το αlbum full-lenght "Evil All Its" κυκλοφορεί με την υποστήριξη της BPA Records & Andromeda Rocks distribution. Έχοντας παίξει σε περιοχές όπως η Ιταλία, Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο κάνουν ήδη προθέρμανση για την επίσκεψη τους και στην χώρα μας.

Το show υποστηρίζεται από τους Valor & Wings In Motion

Valor: http://www.facebook.com/valorgr

Στις αρχές του 2002 η μοίρα φέρνει μαζί τον κιθαρίστα Σπύρο Σολδάτο, τον μπασίστα Χρήστο Ρεμούνδο και τον τραγουδιστή Βαγγέλη Κρούσκα ώστε να σχηματίσουν ένα νέο Metal συγκρότημα.Αργότερα το καλοκαίρι του 2003 ο ντράμμερ Θοδωρής Ανδρίτσος γίνετε μέλος του συγκροτήματος και οι Valor ώς ένα πλήρες συγκρότημα πλέον κυκλοφορούν τον Ιούνιο του 2004 το mini cd "The Nameless One" αφήνοντας το σημάδι τους στην Ελληνική metal σκηνή. Η αποδοχή του από τα fanzines, τα sites και οι κριτικές από τις συναυλίες είναι μεγαλύτερες των προσδοκιών και δίνουν τη δύναμη να προχωρήσουν με μεγαλύτερο ενθουσιασμό και πάθος. Έτσι αποφασίζουν να πάνε ένα βήμα πιο πέρα όσο αφορά την σύνθεση των τραγουδιών. Τέρσσερα χρόνια αργότερα τον Απρίλιο του 2008 κυκλοφορούν το πρώτο full length cd "Destiny's Path". Όπως και το "The Nameless One" είναι αυτοχρηματοδοτημένα και κυκλοφορούν μέσω της Eat Metal Records. Αργότερα την ίδια χρονιά δύο νέα μέλη προστίθενται στο συγκρότημα, ο Θανάσης Λόης στα πλήκτρα και ο Βασίλης Κουρκουτάς στην κιθάρα. Αυτή τη στιγμή είναι έτοιμη η νέα δισκογραφική δουλειά με τίτλο "The Yonder Answer" η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν τα τέλη του 2012.

Wings In Motion: http://www.facebook.com/wingsinmotion/

Wings in Motion είναι μια σύγχρονη metal μπάντα από την Ελλάδα,  δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2008, από τους κιθαρίστες Τάσος Ασωνίτης και Pete Tross. Μαζί ήρθε ο Κωνσταντίνος, ο πληκτράς, και αμέσως μετά ακολούθησε ο τραγουδιστής της μπάντας, Andre Μπούτος. To  ύφος της μπάντας, συνδυάζει βαρύ και επιθετικό riffing, με μελωδικά στοιχεία που δίνουν τον ήχο τους μια εντελώς νέα διάσταση, γεγονός που ενισχύεται από τη συνεχή εναλλαγή μεταξύ brutal και καθαρών φωνητικών. Το 2011 κυκλοφορεί το πρώτο promo και videoclip του σχήματος. Οι Wings in Motion  είναι διαθέσιμοι να συναρπάσουν το εκάστοτε κοινό τους σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση.


×