search

Κύτταρο Live

Ηπείρου 48, Αθήνα 104 39, Ελλάδα

High Voltage Greek Festival 2011 (Act II)

High Voltage Greek Festival 2011 (Act II)

04 Νοε 2011 21:00

Κύτταρο Live

High Voltage Greek Festival 2011 (Act II)

Η Highvoltage Productions συμπληρώνοντας 6 χρόνια δραστηριότητας και περισσότερες από 100 συναυλίες-shows με ονόματα της παγκόσμιας αλλά και ελληνικής σκηνής, διοργανώνει ένα νέο φεστιβάλ που ελπίζει να γίνει θεσμός τα επόμενα χρόνια.Το φετινό πρώτο fest. θα πραγματοποιηθεί σε 2 διαφορετικές ημερομηνίες (2 Acts) με συμμετέχοντες ορισμένους από τους πιο επίκαιρους καλλιτέχνες συνολικά της ελληνικής σκηνής.

Magic De Spell / Σπύρος Γραμμένος
Enola Str8 / Anorimoi
Trendy Hooliguns

ΕΙΣΟΔΟΣ: 15 € (προπώληση) 18 € (ταμείο)

Magic De Spell
Ένα σχήμα που μετράει 30 χρόνια δημιουργίας κι έχει στο ενεργητικό του εκατοντάδες ζωντανές εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αφού το live είναι η βασική γι’ αυτούς γλώσσα επικοινωνίας. Με 14 άλμπουμ στις αποσκευές τους, με το πιο πρόσφατο με τίτλο ΟΚ πατέρα, οι MAGIC DE SPELL επανατοποθετούν το γνωστό τους τους ήχο προβάλλοντάς τον ζωντανά μέσα απο ένα πρίσμα του σήμερα. Στόχος μια εκρηκτική συνταγή από νέα κομμάτια και επαναπροσεγγίσεις παλαιώτερων. Είναι μια ξεχωριστή οπτικοακουστική εμπειρία για όσους έχουν δεί Live τους Magic De Spell, μιας θρυλικής μπάντας που συνεχίζει απτόητη το ταξίδι της.

Σπύρος Γραμμένος
Ο Σπυρίδωνας Γραμμένος γεννήθηκε το 1980 μια μελαγχολική μέρα, κάτι που επηρέασε μάλλον την περαιτέρω πορεία του, πήγε σχολείο, στρατό και καθόλου πανεπιστήμιο κάτι που μάλλον επηρέασε την περαιτέρω πορεία του. Ερωτεύτηκε καμιά 40αρια γκόμενες που σίγουρα επηρέασαν την περαιτέρω πορεία του. Άμα έχει τις μαύρες του γράφει τραγουδάκια για ανεκπλήρωτους έρωτες και μπαλάντες για την αβεβαιότητα του χάισενμπεργκ. Στο ενεργητικό του έχει 7 αποτυχημένες προσπάθειες για δίαιτα, 4 προσωπικούς δίσκους (αλλά πολύ προσωπικούς),έναν δημοσίας χρήσης με τίτλο ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΤΙΡΑΝΤΑ που κυκλοφόρησε τον Μάη του 2010 και δεν θα τον βρείτε πουθενά, ένα σουξέ (το 4) και ένα μοτοσακό. Τον συνόδευαν μουσικά οι ρηξικέλευθοι Meatballmakers μέχρι που τον έδιωξαν και πλέον είναι ελεύθερος (single)!

Enola Str8
Οι Enola Str8 είναι μια μπάντα που έχει έδρα την Αθήνα. Από το πρώτο άκουσμα των τραγουδιών τους ο ακροατής μπορεί να κατάλαβει ότι τα παιδιά έχουν ταλέντο, όρεξη, αγαπάνε αυτό που κάνουν και το κάνουν καλά. Εχουν δυνατο, φρέσκο ήχο, γεγονός που αφήνει χώρο σε μεγαλύτερο ακροατήριο να τους απολαύσει. Οι καταβολές τους πηγάζουν από την ροκ σκηνή τόσο του εξωτερικού όσο και της Ελληνικής πραγματικότητας.

Anorimoi
Οι ANORIMOI είναι το μακροβιότερο σατυρικό Heavy Metal συγκρότημα της Ελλάδας. Ανήκουν στο δυναμικό της Warner Music Greece μέσω της οποίας έχουν κυκλοφορήσει 2 πολύ επιτυχημένα άλμπουμ με παρουσία στο Top 10 των charts της IFPI ενώ έχουν ηχογραφήσει και πλήθος αυτοχρηματοδοτούμενων κυκλοφοριών από τη δημιουργία τους το 1993. Με συνεχή συναυλιακή παρουσία ανά την επικράτεια, επιστρέφουν στο Κύτταρο γιά τρίτη φορά και υπόσχονται ένα κλασσικό show που θα περιλαμβάνει δυναμικές εκτελέσεις των πιό γνωστών τους τραγουδιών αλλά και τα πασίγνωστα πλέον σατυρικά δρώμενα που χαρακτηρίζουν όλες τους τις εμφανίσεις.

Trendy Hooliguns
Oι TRENDY HOOLIGUNS έκαναν τα πρώτα τους βήματα λαμβάνοντας μέρος στο μουσικό διαγωνισμό MAD FOR BANDS CONTEST 2006 όπου και διακρίθηκαν καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση. Έχουν κυκλοφορήσει δύο επίσημες δισκογραφικές δουλειές η πρώτη από την alpha records με τίτλο «ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΩΝ ΧΑΖΩΝ» κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2008 και η δεύτερη το Σεπτέμβριο του 2010 με τίτλο «ΧΟΛΕΤΡΑ» από τη Legend. Έχουν ακόμα 3 free δισκογραφικές δουλειές που έχουν κυκλοφορήσει από www.trendyhooliguns.gr με συνολικά πάνω από 30.000 downloads και έχουν εμφανιστεί δεκάδες φορές σε μουσικές εκπομπές (ANT1, MAD, MTV, ΕΡΤ1 κ.α.). Αναμένεται μέσα στο Σεπτέμβριο του 2011 η κυκλοφορία της τέταρτης free down¬load δισκογραφικής δουλειάς τους με τίτλο «Release the Kraken» και ένος digital single από την legend με συμμετοχή από τον Σπύρο Γραμμένο.


×