High School Prom Party

Όταν η νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου συμπίπτει με την περίοδο της Αποκριάς και υπάρχει ένα High School Pizza Bar στην καρδιά της πόλης, δεν υπάρχει καλύτερο timing για να ζήσει η Θεσσαλονίκη ένα Prom Night!

Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου γινόμαστε όλοι απOFFοιτοι και επιστρέφουμε στα θρανία για το απόλυτο old school party και η φετινή νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου γίνεται σχολικός χορός με πρωταγωνιστές από το Danny Zucco και τη Sandy, μέχρι τη Μπρέντα και το Ντύλαν ανάμεσα στα .

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 14-02-2015 22:00
Τοποθεσία High School Pizza Bar
..θρανία του High School Pizza Bar – σε ένα σκηνικό βγαλμένο από ταινία!

 

Πληροφορίες για τον χώρο - High School Pizza Bar

Ένα ολοκαίνουριο concept place to be βασισμένο πάνω στην ιδέα του καλού, casual ιταλικού φαγητού έφτασε στη Θεσσαλονίκη, εμπνευσμένο από την ιταλική κουζίνα. Με έμφαση στην χειροποίητη pizza και σε συνδυασμό με ιδιαίτερες μουσικές επιλογές και πολύχρωμα cocktails, το High School Pizza Bar αποτελεί ένα μοναδικό all day bar restaurant.

Επηρεασμένο από τα μαθητικά μας χρόνια το High School έχει σχεδιαστεί με γνώμονα το ...Γυμνάσιο. Μεγάλα τραπέζια-βιβλία, μαυροπίνακες, ελέγχους και σχολικές καρέκλες διαμορφώνουν ένα σχολείο διαφορετικό από τα αλλά. Εδώ διδάσκονται μαθήματα ιταλικής γεύσης και όχι μόνο.

Από το πρωί, με αυθεντικό ιταλικό espresso, μέχρι το βράδυ με φαγητό, ποτό, events και special guests Djs – αλλά και θέα τα πιο ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα στο Θερμαϊκού κόλπου.

To μενού έχει επιμεληθεί η μαγειρική ομάδα Food Gang που αποτελείται από ανθρώπους που ξέρουν να τολμούν και προτείνουν κάτι διαφορετικό.

Στο High school …θα βρεις τον δάσκαλο σου!