search

Stage

Φιλίππου 8, Λάρισα 412 22, Ελλάδα

Hidden In The Basement + Warwolf

Hidden In The Basement + Warwolf

27 Δεκ 2012 00:00

Stage

Μετά από πέντε χρόνια ασταμάτητης προετοιμασίας και συλλογής εμπειριών σε στούντιο και stages σε όλη την Ελλάδα, μετά τη συμμετοχή σε μεγάλες συναυλίες, οι heavy rockers Hidden in the Basement είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν το πολυαναμενόμενο πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο ‘Ego’. Ο δίσκος τους είναι ένα κλασσικό 40 λεπτο άλμπουμ το οποίο περιέχει 9 τραγούδια, και διακρίνεται για την ένταση και την εξωφρενική του αίσθηση όπως ακριβώς είναι και οι ζωντανές εμφανίσεις του συγκροτήματος. Το 2012 είναι σίγουρα η χρονιά τους και η ημερομηνία που κυκλοφόρησε το ντεμπούτο τους είναι η 13η μέρα του Δεκέμβρη. Η μεγάλη στιγμή για την μπάντα είναι τώρα αφού ο δίσκος κυκλοφόρησε πριν από δέκα μέρες και την αμέσως επόμενη μέρα το συγκρότημα ξεκίνησε μια σειρά επιλεκτικών εμφανίσεων από την Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας και καταλήγει στις 29 Δεκέμβρη στην Αθήνα στο κλάμπ Κ44.  Η μπάντα θα συνεχίσει τις εμφανίσεις για την υποστήριξη του ‘Ego’ και to 2013 από την μεγαλειώδη συναυλία των Karma to Burn στην Θεσσαλονίκη στις 26 Ιανουαρίου και έχει σαν στόχο μία περιοδεία στην Κεντρική Ευρώπη και τα Βαλκάνια.
Οι Hidden in the Basement ξεκίνησαν από τη Λάρισα και παραμένουν εκεί. Παίζουν κυρίως ένα μείγμα από heavy rock, metal και stoner. Είναι μία από τις δυνατότερες και πιο ελπιδοφόρες μπάντες της εγχώριας σκηνής η οποία ξεχωρίζει για τις έντονες ζωντανές της εμφανίσεις.
To συγκρότημα ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2007 από την πόλη της Λάρισας νιώθοντας την ανάγκη να εκφράσουν τα συναισθήματα τους μέσα από την μουσική τους.  Οι Hidden in the Basement έχουν κάνει τεράστια πρόοδο και δημιούργησαν έναν αξιόλογο πυρήνα οπαδών στην πόλη της Λάρισας και περισσότερο πλέον εντυπωσιάζουν αυτούς που τους ξέρουν από παλιά. Το 2010 κυκλοφόρησαν ένα promo EP με 3 τραγούδια, το οποίο έκανε αρκετή αίσθηση και απέσπασε μια θερμότατη υποδοχή από τους οπαδούς και τον τύπο γενικότερα.
Πρίν ένα μήνα περίπου, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το πρώτο τους επίσημο video clip, το οποίο είναι μια απίστευτη ακουστική εκδοχή του ‘Reckless’ – ένα από τα πιο δυνατά τους κομμάτια – κάτι που ξάφνισε ευχάριστα πάρα πολύ κόσμο. Παρόλο που το βίντεο δεν προωθήθηκε ιδιαίτερα κατάφερε να σημειώσει μεγάλη επιτυχία και να διαδοθεί εκτενώς μεσα σε 20 μέρες κυρίως μέσω των social media.
Η μουσική τους τις περισσότερες φορές περιπλανιέται ανάμεσα στα λεπτά όρια του σκληρού rock, του heavy metal και του stoner rock. Η σκηνική τους παρουσία είναι καθηλωτική και δεν αφήνει αδιάφορο κανέναν όπως έγινε και τον περασμένο Μάιο στη μεγάλη συναυλία των Sepultura στη Λάρισα, όπου η επιλογή να παίξουν πάνω από τους ισραηλινούς Hammercult και πρίν τους Sepultura δικαιώθηκε πλήρως και μόνο τυχαία δεν ήταν. Τον περασμένο Οκτωβρίο όσοι έσκασαν μύτη στο Eightball της Θεσσαλονίκης καθυστερημένα ή για να δούν μόνο τους Orange Goblin το μετανιώσανε πικρά!!!
Οι Hidden in the Basement είναι μια  μπάντα δυναμίτης έτοιμη να σκάσει σε κάθε δευτερόλεπτο, η ένταση που επικρατεί επί σκηνής είναι τρομαχτική και σε οποιαδήποτε περίπτωση δεν χάνονται με τίποτα! Αυτή τη φορά και μετά από αρκετό καιρό οι Hidden in the Basement παίζουν εντός έδρας την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012 στο Stage Club της Λάρισας, που θα τους φιλοξενήσει μετά από ένα χρόνο περίπου για μια εμφάνιση μόνο στα πλαίσια του ‘Ego Tour’!

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ROCK MUSIC STORE, ΚΟΡΑΗ 34, 2410283919


×