Heavy Metal Till Dawn

Ο Σεπτέμβρης μας έκανε μούσκεμα και μαζευτήκαμε από τις παραλίες από νωρίς.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 11-10-2014 21:00
Τοποθεσία Bullet Club (ex Bat City)
Βέβαια η θερμοκρασία ακόμη καλά κρατεί αλλά τουλάχιστον δεν υποφέρουμε κάτω από τον ανελέητο ήλιο. Το ξεκίνημα της season έβαλε το πήχη πολύ ψηλά και τώρα τα βράδια του Σαββάτου πρέπει να έχουν κάτι το εξαιρετικό για να σε ενθουσιάσουν.

Λίγο η επιστροφή στη δουλειά, η κίνηση στους δρόμους, o @@ ο γείτονας, η γειτόνισσα που επιμένει να μην βγαίνει στο μπαλκόνι να απλώσει με το στρίνγκ, λίγο η εξεταστική που δεν είχε διαβάσει ο μπροστινός και στραβολαίμιασες, εχ φτάνει ρε φίλε! I've got heavy metal music in my blood και γίνομαι και εθελοντής αιμοδότης μπας και γλιτώσει ο κόσμος έστω και από ένα κλαρινογαμπρό!

Όταν νιώθεις ότι η πριονοκορδέλα του Chainsaw Charlie είναι ο μοναδικός τρόπος να ικανοποιήσεις το πρήξιμο που έχεις υποστεί είναι η ώρα να τα αφήσεις όλα και να έρθεις στο λυτρωτή.. Τον λυτρωτή των αυτιών σου που έχουν κακοποιηθεί από μουσική ασανσερ, ατελείωτη άσκοπη πολυλογία και ανείπωτη βλακεία στην οποία εκτίθεσαι καθημερινά θέλεις δεν θέλεις. O Κώστας PurEviL Κυριακάκης είναι εδώ για να απελευθερώσει το heavy metal να το αφήσει να τρέξει στο αίμα σου, να κάνει το σβέρκο σου να αναπηδήσει και το κεφάλι σου να τινάξει περήφανα τα μαλλιά σου ή τις σταγόνες του ιδρώτα που σταλάζουν από το συνεχόμενο headbanging!

Πάρε βαθιά ανάσα αγνού μέταλλου το βράδυ του Σαββατου 11 Οκτώβρη, μεσάνυχτα στο Bat City.
Μουσική, παρέα, διάθεση και η μαγική ικανότητα του heavy metal που κάνει τους άγνωστους φίλους και ποτίζει το χώρο με μια αίσθηση ενότητας που μόνο οι heavymetalάδες νιώθουν μεταξύ τους..

Είσαι έτοιμη; Είσαι έτοιμος; Δυνατά όλοι μαζί : I've got heavy metal music in my blood and I'd like to give it you if I could !

Αfter Midnight.. till dawn

 

Πληροφορίες για τον χώρο - Bullet Club (ex Bat City)

Το Bullet Club βρίσκεται στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας 11, ακριβώς δίπλα στο πεδίο του Άρεως. Η πρόσβαση γίνεται ή μέσω ΗΣΑΠ (Στάση Πλατεία Βικτώριας) ή μέσω μετρό (Στάση Αμπελόκηποι) + όποιο λεωφορείο κατευθύνεται προς κέντρο (η στάση ειναι έξω από το μαγαζί). Με τα πόδια από Βικτώρια ειναι ένα πεντάλεπτο, από Αμπελόκηπους είναι κάνα τέταρτο)

Τηλ. 210 6401666

Â