Happy Xmas w/ Le Ciel

Τα Χριστούγεννα έρχονται και τι καλύτερο από το να τα γιορτάσετε μαζί μας, κάτω από τους ήχους και τις εικόνες των αγαπημένων μας Anime, Video Games & J-Rockers, με πολύ πολύ κέφι!!

Καλεσμένοι μας σε αυτό το εορταστικό πρόγραμμα, είναι η Σταυρούλα Μπουκουβάλα (4Noise, Θεσσ/κη) για ενα breathtaking J-Rock guest list, αλλά και η Γιούλη Αναγνωστοπούλου που back2back με τον [room302] θα σας προσφέρουν ενα mini αφιέρωμα Girugamesh VS The Gazette!

Το cosplay είναι ελεύθερο, οι μουσικές επιλογές όσο το δυνατόν περισσότερες θα είναι δικές σας για να ξεπατωθείτε στο χορό και επειδή βλέπουμε την αγάπη σας για το karaoke.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 22-12-2012 20:00
Individual Price 7.00€
Τοποθεσία Skull Bar
..το μικρόφωνο και πάλι στη διάθεσή σας!

Μαζί μας όπως πάντα, η Ναυσικά & Pixelate Accessories με τα γλυκά πιξελοκοσμηματάκια της, η Ευαγγελία & Avres.gr με τα Anime & Video Game core μπλουζάκια της και ο Κ.ART Figures Sculptures με τις μοναδικές του φιγούρες!

Η είσοδος είναι 7 ευρώ και περιλαμβάνει το ποτό!

Γιορτάστε μαζί μας!

Πληροφορίες για τον χώρο - Skull Bar

Το Skull Bar είναι ένα σκοτεινό υπόγειο που από alternative club μετατράπηκε σε χώρο που παίζει house/techno/ progressive σκηνή. Το Skull Bar είναι ανοιχτό μόνο Παρασκευή και Σάββατο και είναι περισσότερο mini club παρά bar, μιας και ο κόσμος χορεύει.

Τηλ. 6936 457453
www.myspace.com/skullbar