search

Βοτανικός Live Stage

Κασσάνδρας 19, Αθήνα 104 47, Ελλάδα

Groundation

Groundation

31 Αυγ 2013 00:00

Βοτανικός Live Stage

Groundation

"If you don't know your past, you don't know your future"  

Η πιο σημαντική reggae μπάντα του πλανήτη, αυτή τη στιγμή, οι Groundation, και μία από τις πιο αγαπημένες του ελληνικού κοινού έρχεται στην Ελλάδα για δύο μοναδικά live, Σάββατο 31 Αυγούστου στην Αθήνα Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.  

Ο "μουσικός οδοστρωτήρας" από την Καλιφόρνια, όπως τους έχουν επιτυχημένα χαρακτηρίσει, επιστρέφει στη χώρα μας, στα πλαίσια της μεγάλης ευρωπαϊκής περιοδείας τους με αφορμή τον τελευταίο δίσκο 'Building An Ark'.

Οι Groundation δημιουργήθηκαν το 1998 στην Καλιφόρνια και στα 15 χρόνια που υπάρχουν έχουν κυκλοφορήσει επτά πολύ πετυχημένους δίσκους. Θεωρούνται δικαίως οι "πατέρες της Progressive Reggae" και ένα από τα μουσικά φαινόμενα των τελευταίων δεκαετιών. Οι Groundation πατάνε στην αυθεντική roots reggae παράδοση αναμειγνύοντας στον ήχο τους στοιχεία jazz, funk αλλά και dub, δημιουργώντας μια άκρως πρωτοποριακή και πρωτότυπη μουσική πρόταση. Τα live τους είναι μια μοναδική συναυλιακή εμπειρία και ίσως η κύρια αιτία που είναι τόσο αγαπητοί σε ολόκληρο τον κόσμο αλλά και στη χώρα μας, αποκτώντας φανατικό κοινό που τους ακολουθεί στις εμφανίσεις τους.  

Οι θρυλικοί Groundation έρχονται για να μας αποδείξουν ότι "Music is the most high"...  

groundation.com  

 

OPENING ACT: ΡΟΔΕΣ UNITED

Οι Ρόδες United, το συγκρότημα που πάντρεψε το hip hop με την ιδιοσυγκρασία μιας μπάντας, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, θα βρεθούν το Σάββατο 31 Αυγούστου, με  full band επί σκηνής, θα παίξουν τα παλιά αγαπημένα κομμάτια, που έκαναν τις Ρόδες θρυλικές στο δεύτερο μισό των 00s, κομμάτια από το Cheap Science και από το project του Νικήτα Κλιντ Moriginal Champ System, αλλά, το σημαντικότερο, νέο υλικό.  Όσοι έχουν δει live τους, ξέρουν τι να περιμένουν: Roots, απροσδόκητες διασκευές, ροκενρολ, και ένα soundsystem πάρτυ πάνω σε μια σκηνή όπου συνδυάζονται επίσης λαϊκό πάλκο, βαλκανικό πανκ, μπιτμποξ και ρεμπέτικο ανακατεμένο με ραπ.   Ποιος θα το πίστευε: Ο Νικήτας Κλιντ έχει ήδη κλείσει είκοσι χρόνια ενεργούς παρουσίας στην εγχώρια σκηνή – πρόκειται πια για έναν πρωτοπόρο του ελληνικού χιπ χοπ, έναν άρχοντα της ρίμας του δρόμου. Η σχέση του βέβαια με αυτό που λέμε τέχνη, είναι πολύ πιο ευρεία. - ζωγραφίζει, αγαπάει την ποπ κουλτούρα, πειραματίζεται με την παράδοση και πιστεύει ότι η μουσική είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για να ανοίγει κανείς το μυαλό του. Τελευταία έχει αποφασίσει ότι δεν υπάρχουν όρια στο τι θα παίζει πάνω στη σκηνή και οι καταπληκτικοί μουσικοί που αποτελούν τις Ρόδες United συμμερίζονται την άποψή του, και αποτελούν το όχημα που υλοποιεί όλες τις απίθανες ιδέες του.  Όλα αυτά αποτελούν εγγύηση για ένα εκρηκτικό live, τον πιο αρμόδιο μουσικό πρόλογο πριν υποδεχτούμε στη σκηνή τους μοναδικούς Groundation.

 

Πληροφορίες Εισιτηρίων  

E-tickets από 13 ευρώ  

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 15 ευρώ

ΤΑΜΕΙΟ 20 ευρώ  

 

Σημεία Προπώλησης  

Αθήνα:

Ticket House Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς) τηλ. 210 3608 366  

 

 

Θεσσαλονίκη:

ΙΑΝΟΣ Καταστήματα: Κέντρου Αριστοτέλους 7, Καλαμαριάς και Cosmos Ticket House, Μητροπόλεως 102, τηλ. 2310 264 880

Stereodisc, Αριστοτέλους 4

Lotus Records Store, Σκρα 7

Rover Bar, Σαλαμίνος 6, Λαδάδικα Ανατολικό, Καλαμαριά  

 

Τηλ. πληροφοριών: 2310 510 081, 2310 365 424, 2310 441 601


×