Grande Party

Το dunkel έχει γενέθλια! Γίνεται 3ών ετών και.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 14-11-2012 19:00
Τοποθεσία Dunkel
..ΠΑΡΤΑΡΕΙ!

To dunkel bar κλείνει 2 χρόνια παρουσίας στην αθηναϊκή νύχτα και σας προσκαλεί να γιορτάσετε μαζί του την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου σε ένα Grande Party....
Σε 2 ορόφους, με 2 decks, με όλους (σχεδόν) τους resident DJ's του και με ΠΟΛΥ Κέφι για χορό και οτι άλλο...!

Ένα Party για να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, τους παλιούς και καινούργιους φίλους μας, που ήρθατε στο dunkel και μας στηρίξατε, τα 3 αυτά χρόνια και μια ίσως ευκαιρία να γνωρί σουν το dunkel και άλλοι άνθρωποι...το νέο dunkel, έτσι όπως το αντιλαμβανόμαστε εμείς τουλάχιστον...!

Special Cokteils Γενεθλίων, σε happy prices και πολύ πολύ μουσική και χορός, άντε και λίγα γλυκά ...

Τα Dj Sets θα αρχίσουν απο νωρίς, στις 19.00, γιατί υπάρχουν και πολλοί που δεν αντέχουν το ξενύχτι...

To dunkel UPstairs θα προσπαθήσει να γίνει το dunkel στα '80s & '90s (αν υποθετικά υπήρχε τότε) που σημαίνει οτι θα ακούσετε όλες τις μεγάλες επιτυχίες των 2 πιο χορευτικών ίσως δεκαετιών...!

Στο main floor του dunkel θα ακούσετε τις μουσικές που παίζονται σήμερα, τις μουσικές που συνήθως παίζει το dunkel, μουσικές πρίν τα 80's και ... κάποια στιγμή ίσως γίνει η ανατροπή και ακούσουμε και...!

Περισσότερες λεπτομέρειες στο dunkel group (FB)...

Πληροφορίες για τον χώρο - Dunkel

Βερολινέζικη αισθητική, indie άποψη και ένας χώρος συνολικά διαφορετικός από τα συνηθισμένα κλαμπάκια της, στριμωγμένης πλέον, Πανόρμου. 

Tο dunkel bar διαθέτει για τους φίλους του, δωρεάν χώρο στάθμευσης (περιορισμένων θέσεων) ακριβώς δίπλα απο το κτίριο του.