Goldierocks

Το Βρετανικό Συμβούλιο και το BIOS παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Αθήνα την Goldierocks, μία από τις  πιο αναγνωρισμένες γυναικείες παρουσίες  στη μουσική βιομηχανία και τα media της Μεγάλης Βρετανίας, σε ένα ξεχωριστό DJ set στο μπαρ του πρώτου ορόφου.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 02-03-2013 22:30
Τοποθεσία Bios / Upstairs
H Goldierocks, γνωστή για την φοβερή της ενέργεια στα decks, θα βρεθεί για ένα μοναδικό πάρτι στο μπαρ πάνω από το bios το Σάββατο 2 Μαρτίου, για την παρουσίαση του ραδιοφωνικού προγράμματος The Selector από το Βρετανικό Συμβούλιο στην Ελλάδα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η Goldierocks είναι η Sam Hall, DJ, performer, ραδιοφωνική και τηλεοπτική  παραγωγός με εντυπωσιακό βιογραφικό και παρουσία σε μεγάλα διεθνή event και φεστιβάλ. Περιπετειώδης και απρόβλεπτη, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο ως DJ, συλλέγει σπάνια remixes με αισθησιακές μπασογραμμές και εκλεκτική electro από την underground σκηνή για να τα παρουσιάσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο στο ευρύ κοινό. Από την τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου, στο Ibiza Rocks Festival και το East Dance Stage του Glastonbury, στο SXSW στο Τέξας και από τα European Music Video Awards του ΜΤV στην εβδομάδα μόδας στη Σαγκάη, η Goldierocks είναι παντού, καθώς έχει κάνει το warm-up σε αναρίθμητες συναυλίες όπως αυτή των Soulwax αλλά και του DJ Mehdi,  έχει εμφανιστεί σε φεστιβάλ και event όπως  Bestival, Creamfields, London Eye αλλά και σε ιδιωτικά πάρτι σχεδιαστών και celebrity όπως οι Giorgio Armani και Μadonna. 

Η Goldierocks έχει το δικό της ραδιοφωνικό σόου με τίτλο The Selector, το οποίο παρουσιάζεται σε συμπαραγωγή με το British Council και την εταιρεία παραγωγής Folded Wing και μεταδίδεται σε περισσότερες από 37 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα (μέσα από τις συχνότητες του Δημοτικού Ραδιοφώνου της Θεσσαλονίκης FM 100.6 και του Διαδικτυακού ραδιοφώνου του Εργαστηρίου Δημοσιογραφίας του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, του Παντείου Πανεπιστημίου, Spam Radio, κάθε Παρασκευή, στις 15:00-17:00 και στις 13:00-15:00 αντίστοιχα).

Οι Sunday Times χαρακτήρισαν  πρόσφατα το Selector «καλύτερο και από τις καλύτερες εκπομπές του John Peel» και ως «το πιο cool ραδιοφωνικό πρόγραμμα της χώρας», ενώ ο Guardian έγραψε ότι «ο προγραμματισμός του Selector είναι πιο ριζοσπαστικός από όλο το μουσικό ραδιόφωνο της Βρετανίας».

Η Goldierocks είναι μία από της νεότερες φωνές του BBC Radio 1 και παράλληλα παρουσιάζει το βραδινό Selector After Dark το οποίο μεταδίδεται στο Μεξικό, την Κίνα και την Πολωνία. Στην τηλεόραση συμμετέχει στην εκπομπή Pop up Pop Quiz στο Channel 4 και έχει παρουσιάσει και συμμετάσχει σε πολλές μουσικές εκπομπές και σόου όπως τα Brit Awards, το Red Bull Bedroom Jam, το BBC Blat κ.α.

http://www.goldierocks.co.uk/who-the-hell/
http://www.selector-radio.com/

Πληροφορίες για τον χώρο - Bios / Upstairs


Κέντρο συνάντησης για τις τέχνες και τα μέσα του σήμερα

T. 210 3425335