Ghost Note Project

Οι GHOST NOTE PROJECT δημιουργούνται στα τέλη του 2009 όταν οι Ασκληπιός Ζαμπέτας (κιθάρα) Χρήστος Τσαπράζης (μπάσο) και Γιώργος Τόλιος (τύμπανα) σχηματίζουν τον πυρήνα του συγκροτήματος ξεκινώντας πρόβες πάνω σε ινστρουμένταλ μουσικές φόρμες.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 07-06-2013 21:00
Individual Price 7.00€
Τοποθεσία Μαύρη Τρύπα
Τα δύο μέλη των ΤΡΥΠΩΝ (Ζαμπέτας – Τόλιος ) και των ΞΥΛΙΝΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ (Τσαπράζης) σύντομα σχηματοποιούν τις ιδέες τους σ’ ένα ύφος που εκφράζεται μέσα από το ροκ, το φανκ, την ψυχεδέλεια, ενώ κάποιες φορές ακροβατούν ανάμεσα στη τζαζ και το έθνικ παραδοσιακό στοιχείο. Καθώς οριμάζουν οι μουσικές τους ιδέες έρχονται οι πρώτες ηχογραφήσεις στα ROUGH STUDIOS στη Θεσσαλονίκη ενώ τώρα πια τους τρείς αρχικούς μουσικούς πλαισιώνουν στο στούντιο πολλοί φίλοι και συνάδελφοι μουσικοί αφήνοντας ο καθένας το δικό του μουσικό χνάρι στη συνολική δουλειά. Έτσι βλέπουμε να συμμετέχουν οι Ευγενία Πάτικα (πιάνο και keyboards), Μιχάλης Βρέττας (βιολί), Χρύσανθος Χριστοδούλου (synths και electronics), Στέφανος Λαζαρινός (σαξόφωνο), Γιώργος Αβραμίδης (τρομπέτα), Γιάννης Μαρίνος (τρομπόνι), Γεωργία Νταγάκη (κρητική λύρα), Ηλίας Άϊφαντής (Keyboards) και Ζαμπέτα Ιζαμπέλα (τραγούδι, φωνητικά). Καθώς οι ηχογραφήσεις συνεχίζονται το σχήμα παίρνει την τελική του μορφή καθώς σε αυτό πια συμμετέχουν πέραν των ηχογραφήσεων και ως σταθερά μέλη και οι Κώστας Παπαχρήστου (τρομπέτα, πιάνο), μέλος των SKARIBAS και ο Χρήστος (SKIVE) Τρυψιάνης (synths, electronics) και παράλληλα ξεκινούν πρόβες για τις live εμφανίσεις τους. Τα mix ολοκληρώθηκαν στο στούντιο, με παραγωγό τον Χρήστο Μέγα και τον Ασκληπιό Ζαμπέτα.

Το cd είναι μια ανεξάρτητη παραγωγή της ROUGH STUDIO records και διανέμεται μέσω internet από την All together now (free download σε mp3).

Οι GNP είναι οι: Ασκληπιός Ζαμπέτας (κιθάρα), Χρήστος Τσαπράζης (μπάσο), Γιώργος Τόλιος (τύμπανα), Κώστας Παπαχρήστου (τρομπέτα, πιάνο), Χρήστος (Skive) Τρυψιάνης (loops, electronics), Lopez (videos, lights)