search

An Club

Σολωμού 13, Αθήνα 106 82, Ελλάδα

Fundrakar + Electrobalkana

Fundrakar + Electrobalkana

14 Δεκ 2012 22:00

An Club

Fundrakar + Electrobalkana

Proudly presenting Themselves:


FUNDRACAR
in a Special Light & X Tra Sub Sound Show

Opening Act: Elektrobalkana

After Party Session: BigBang
Dj Set: MRS HCN

The Force – Enlighment Revolution
 
Καθώς η παράνοια αποτελεί την φυσική πραγματικότητα… η εκλογίκευση παράνομων συμπεριφορών την καθημερινότητα… το ψηφιακό underground κίνημα των FUNDRACAR ξεπερνά τους περιορισμούς της φυσικής επιλογής κι αναλαμβάνει την εξέλιξή του. Dig It.
“Εσύ τι θα ‘κανες;”

O κόσμος δεν είναι αρκετός, η Αμερική υποδουλώνει το φαντασιακό μας, είναι στο κεφάλι μας, ρεύμα... ο κόσμος αλλάζει… μια νέα υπερατλαντική Ρώμη… λεφτά και points… “mobile minds - no human zone”… nanoτεχνολογία, τέσσερις διαστάσεις, αιθέρας, green banking, μέθοδοι uploading, τρανσουμανισμός, αγοράζω χρυσό, συνείδηση, πανθρησκεία, αραβική άνοιξη, η παρακμή του life style… fund of funds, overdose? Συλλογικό ασυνείδητο, cern, προληπτικοί εμβολιασμοί, είναι η φύση βλέπεις… ιδιωτικές πόλεις, ιδιωτικές πλατείες ,\m/. “Υπάρχει χώρος για έναν ακόμη Κύριε”.

Δεν μας θυμάται ο θεός μας ξέχασε κι ο διάολος... το τέλος των συνόρων, πνευματικός ιμπεριαλισμός, in god we trust, ό, τι είναι πάνω είναι και κάτω… Στα πλαίσια αυτά, και με την αύρα μιας άκρως επιτυχημένης καλοκαιρινής περιοδείας στις αποσκευές τους, οι Fundracar μετά από αρκετό καιρό εμφανίζονται στην σκηνή του Αn Club με σκοπό Your Personal Nightmare ή αλλιώς τον ενδοσκοπικό σας εφιάλτη… και θα σας παρασύρουν σε νύχτες κοσμικής δύναμης και διαγαλαξιακής ενότητας και “θα έχεις πρώτης τάξεως περιποίηση…”

Για πρώτη φορά θα ακουστεί στο σύνολο της η πρόσφατη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο "Πλακώσου", πειραγμένες διασκευές καθώς και φρέσκο ακυκλοφόρητο υλικό. Επιπλέον η εμφάνιση τους θα περιλαμβάνει ηχητικές αλλά κι οπτικές προεκτάσεις με Special Light Show & X Tra Sub Sound.

SPECIAL LIGHT SHOW *
Ειδικές λάμπες led φωτισμού, Strobolights, μανιτάρια και άλλα πολλά to trip your mind±! Για πρώτη φορά η μουσική των FUNDRACAR θα συνδυαστεί με ένα ιδιαίτερο special light show αποσκοπώντας τίποτα να μην είναι ίδιο για το κοινό όταν θα φεύγει από την πόρτα του Αn Club... enlightment revolution!!!

* ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Παρακαλούνται όσοι από το κοινό παρουσιάζουν ευαισθησία σε ορισμένες μορφές φωτισμού ή παθαίνουν π.χ. επιληπτικές κρίσεις από συγκεκριμένους ρυθμούς χρήσης των φωτιστικών παρακαλούνται να μην προσέλθουν στο event. Όσοι το πράξουν είναι με καθαρά δική τους ευθύνη.

X TRA SUB SOUND
 .. έτσι ώστε να ακουστούμε όσο πιο βαθειά γίνεται.. μέχρι την πλατεία .. deep and deep ... “Προσοχή στα αυτοκίνητα”.

Δημιουργήθηκαν το 2007 στην Αθηνά κι ήδη έχουν εμφανιστεί δίπλα σε μεγάλα ονόματα της διεθνούς reggae σκηνής όπως Groundation, Alpha Blondy, Capleton, Gentleman, Dub Incorporation, Dreadzone, Roots Underground κ.α..
Δυναμικοί, με εκρηκτική σκηνική παρουσία, οι ζωντανές εμφανίσεις τους αποτελούν πλέον αλησμόνητες στιγμές με αξέχαστα surprise στιγμιότυπα, Στίχοι δυνατοί και συνειδητοποιημένοι, περιγράφουν καταστάσεις με μια σουρεαλιστική, αλλά ταυτόχρονα βιωματική, προσέγγιση της σύγχρονης πραγματικότητας. Η μουσική τους ξεπερνά σύνορα, στερεότυπα και προκαταλήψεις ενώ ο ρυθμός τους, ένα ψυχότροπο χαρμάνι "μαύρης μουσικής κουλτούρας" και διεστραμμένης εκστατικότητας, διαμορφώνει ένα καθαρόαιμο μουσικό χαρακτήρα που αφήνει ανεξίτηλο το σημάδι του.

Official Facebook page: https://www.facebook.com/pages/Fundracar-Official/175535419152944
Official myspace page: http://www.myspace.com/fundracar2007

Official Fundracar Videos:
http://www.youtube.com/watch?v=foIrkJCKq4M
http://www.youtube.com/watch?v=r6Y873UbHYU
http://www.youtube.com/watch?v=qNtdt2tzVrY
http://www.youtube.com/watch?v=6hcX41F5ZXM


Δισκογραφία

Album
Πλακώσου [2011]

Ep’s
Andromeda [2008]
Kali Kali [2010]


Πριν απολαύσουμε τους Fundracar το κλίμα θα έχουν ετοιμάσει με τον δικό τους μοναδικό τρόπο οι Elektrobalkana. Μια μπάντα με επιρροές από Ανατολή και Δύση. Dub καρσιλαμάδες, drum ‘n bass ήχοι και electro/noise τσιφτετέλια, όλα μπλέκονται και δημιουργούν ένα πρωτότυπο μουσικό μίγμα. Συναντήθηκαν σε δρόμους και παραλίες σε όλο τον κόσμο, αργά το βράδυ ή τις πρώτες ώρες καλοκαιρινού πρωινού, με πολλά μουσικά ερεθίσματα στο κεφάλι τους και τις καρδιές τους - παίζουν έξω στο φεγγάρι και τον ήλιο... Πέρα από τον απελευθερωτικό παραλογισμό περίεργων crossovers και την υπερβατική μαγεία του παγκόσμιου ηχοχώρου, κορμιά και μυαλά ενώνονται απολαμβάνοντας τις ατελείωτες δυνατότητες για καλά vibes. Επιπλέον μας έρχονται δυναμικά ύστερα από μια εκπληκτική εμφάνιση δίπλα στους BaBa Zula Οι Elektrobalkana αποτελούνται από τους: Στέλιο Γιαννουλάκη (lap top, controllers), Στέφανο Φίλο (βιολί, effects, τραγούδι), Νίκο Χατζάκη (keyboards), Κώστα Κωστάκη (ηλεκτρική κιθάρα), Νικόλα Μιαούλη (ηχολήπτης).

Official facebook Page: https://www.facebook.com/Elektrobalkana
Official myspace page: www.myspace.com/elektrobalkana


Το afterparty αναλαμβάνει το δίδυμο των BigBang ή αλλιώς οι Billy Widz και Jeph 1. Αποστολή τους να φτάσει στ’ αυτιά σας ό,τι καλύτερο παίζει μέχρι τώρα στην σκοτεινή, βαθειά κι ατμοσφαιρική πλευρά της ηλεκτρονικής dance μουσικής, του γρηγορότερα ανερχομένου παγκόσμιου μουσικού κινήματος.

Official facebook Page: https://www.facebook.com/BigBang.Athens


Πριν, μετά και κατά την διάρκεια τις μουσικές επιλογές αναλαμβάνει η Mrs HCN για την διατήρηση του σφυγμού στα απαραίτητα επίπεδα. 1 LOV


tivlepeiskuklouskaipwskanounnaetsi...


Official Facebook event page: https://www.facebook.com/events/547566375256736/?ref=ts&fref=ts


×