From Roots To Dancehall

From Roots To Dancehall

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 28 Σεπτεμβριου, από τις 23.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 28-09-2013 23:30
Τοποθεσία Red Sea Reggae Club
30 το βράδυ ,στα φιλόξενα πλατό του μοναδικού REGGAE CLUB στην Ελλάδα, RED SEA, ο Music Selector και παραγωγός Rankin Johnny (THC SOUND SYSTEM/THC RECORDS) θα επιλέγει μέσα από την δισκοθήκη του, Reggae  ρυθμούς από την Τζαμαϊκανή μουσική κουλτούρα. Μια μουσική διαδρομή από την Roots μέχρι το Dancehall. Δυνατές μπασογραμες και χορευτικοί ρυθμοί,θα σας χαρίσουν μια μοναδική ακουστική εμπειρία για την ψυχή και το σωμα. Ακομη θα ακούσουμε τις νέες κυκλοφορίες και παραγωγές της ΤΗC Records.

Περισσότερες πληροφορίες F/B Rankin Johnny F/B THC Records F/B Red Sea

Τα τελευταία 25 χρόνια o Music Selector Rankin Johnny αποτελεί μια από τις κεντρικότερες φιγούρες στο χώρο της Ελληνικής Reggae σκηνής. Λάτρης της Τζαμαϊκανής κουλτούρας ασχολείται με την προώθηση της Reggae μουσικής παίζοντας σε συναυλίες, φεστιβάλ και διάφορα club, με το THC Sound System, διαδίδοντας την αγαπημένη του μουσική. Mεσα από μια μεγάλη συλλογή δίσκων βινυλίου παίζει ρυθμούς για την ψυχή, απ’ όλο το φάσμα της Τζαμαϊκανής μουσικής ιστορίας.

Παράλληλα έχει ιδρύσει την Thc Records και σαν παραγωγός κυκλοφορεί αποκλειστικά δίσκους βινυλίου από την Ελληνική και παγκόσμια Reggae σκηνή. Έχει κυκλοφορήσει δουλειές των Radical Gee, One Drop Forward, I-Mitri, Counteraction, A. M.P. Outernational , Dub Providers, Afrikan Simba, Jah Marnyah, Haji Mike, Stand Out Selector, Shanti D και Direct Connection.

Πληροφορίες για τον χώρο - Red Sea Reggae Club

Το μοναδικό reggae club στην Αθήνα! Ανοιχτά καθημερινά μετά τις 00.30