Freak Out!


Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου το SKULLBAR ετοιμάζεται για μια μοναδική έκρηξη με εορταστική ατμόσφαιρα, και σας καλεί σ’ ένα ξεχωριστό πάρτυ στους ρυθμούς της δεκαετίας ’80, και της Italo Disco!!! Ο Κώστας Παπακωνσταντίνου με τον DJ G.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 21-12-2012 23:00
Individual Price 10.00€
Τοποθεσία Skull Bar
Sunset, ενώνουν το ταλέντο και τις δυνάμεις τους, βάζοντας φωτιά στα deck, και θα ανεβάσουν το κέφι στα ύψη με ένα πρόγραμμα αγαπημένων επιτυχιών back 2 back, απo τα 80's!!!

Την βραδιά θα πλαισιώσει με την συμμετοχή του στα deck του Skullbar, και ο DJ Lampros Bakogiannis, απο την αγαπημένη & πιο γνωστή ντίσκο της δεκαετίας ’80 στα Βόρεια Προάστια την DISCO TORQUE! Ο Λάμπρος Μπακογιάννης ο οποίος προσέφερε εκπληκτικές βραδιές στην Disco Torque, με πάρτυ και χοροεσπερίδες που άφησαν ιστορία, υπόσχεται να φέρει το κέφι & τον χορό στο limit up, αφήνοντας με τον δικό του τρόπο, το δικό του αυθεντικό και πρωτότυπο στίγμα στα πλατώ του Skullbar! Με super set από Funk, καρέκλες, ''γκιράπικα'' και φυσικά με τα πιο καραμπινάτα & all time classic track της Disco!

Γιατί 80’s, είναι η μουσική απο τα χρόνια που αγαπήσαμε! Ο ασταμάτητος χορός μέχρι τελικής πτώσεως, κάτω από την Ντισκομπάλα! Οι χορευτικές φιγούρες με τραγούδια που έγραψαν την δική τους ιστορία, στις πίστες των απανταχού Discotheque!

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να έρθετε με την παρέα σας και την εορταστική σας διάθεση, στο πιο αγαπημένο σημείο συνάντησης της Αθήνας, το SkullBar! Η επιτυχία εγγυημένη, για μια βραδιά γεμάτη με ενέργεια, κέφι και χορό σε περιβάλλον full 80’s, με απαστράπτουσες ντισκομπάλες, χορεύοντας στους ρυθμούς των καλύτερων διαχρονικών τραγουδιών, μέχρι τις πρωϊνές ώρες!

Είσοδος με ποτό: 10€

Πληροφορίες για τον χώρο - Skull Bar

Το Skull Bar είναι ένα σκοτεινό υπόγειο που από alternative club μετατράπηκε σε χώρο που παίζει house/techno/ progressive σκηνή. Το Skull Bar είναι ανοιχτό μόνο Παρασκευή και Σάββατο και είναι περισσότερο mini club παρά bar, μιας και ο κόσμος χορεύει.

Τηλ. 6936 457453
www.myspace.com/skullbar