search

Τώρα Κ44

Κωνσταντινουπόλεως, Αθήνα 104 35, Ελλάδα

Fool In The Box, Birthmark, C.o.d.e.

Fool In The Box, Birthmark, C.o.d.e.

05 Απρ 2011 21:00

Τώρα Κ44

Fool In The Box, Birthmark, C.o.d.e.

Η Pandora’s Box Booking παρουσιάζει  περήφανα 3 από τις μπάντες που όλοι αγαπήσαμε και συνεχίζουμε να αγαπάμε.

Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες:
www.myspace.com/pandorasboxbooking
pandorasboxbooking@hotmail.com

Την συναυλία ανοίγει η Μάρω Λιάπη


Fool In The Box
Οι Fool In The Box είναι ένα τρίο από την Αθήνα, και είναι μέρος της alternative rock σκηνής της πόλης που έχει ξεπηδήσει δυναμικά τον τελευταίο καιρό. Το feeling των γκρουπ των αρχών των 90's, κυρίως της άλλης όχθης του Ατλαντικού, οι ποικίλες μουσικές επιρροές και η διάθεση για πειραματισμούς είναι έκδηλη στον ήχο τους. Ωμός και συνάμα μελωδικός, με έμφαση στο στιβαρό rhythym session, ο ήχος  τους είναι δυναμικός μακριά από τάσεις εντυπωσιασμού. Στο χρονικό διάστημα που το γκρουπ υφίσταται, οι Fool In The Box  έχουν κάνει πολλες  live εμφανίσεις σε γνωστά clubs της Αθήνας και της επαρχείας, συμμετέχαν στη συλλογή της Spinalonga records  “In the junkyard vol.3”, και εχουν ηχογραφήσει το ντεπούτο album τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα!

Οι Fool In The Box είναι οι:

Απόλλων Αβατάγγελος : Κιθάρα/Φωνητικά
‘Αγης Βουγάς : Μπάσσο 
Γιώργος Ράδος : τύμπανα

Fool In The Box : www.myspace.com/foolintheboxband


Birthmark
Οι Birthmark δημιουργήθηκαν το 2001. Άρχισαν τη μουσική τους πορεία παίζοντας live σε πολλές Αθηναϊκές σκηνές και σύντομα άρχισαν ν' αναγνωρίζονται ως ένα σημαντικό και δυνατό σχήμα λόγω του ξεχωριστού ήχου τους, των ωραίων και δομημένων συνθέσεων και της πολύ ξεχωριστής φωνής και δυναμικής παρουσίας της frontwoman τους. Πολύ σύντομα πήραν μέρος σε γνωστό μουσικό διαγωνισμό και κέρδισαν το πρώτο τους δισκογραφικό συμβόλαιο με τη  πολυεθνική δισκογραφική εταιρία V2 records. Οι Birthmark έχουν μοιραστεί τη σκηνή με μερικές από τις καλύτερες underground ελληνικές μπάντες, ενώ έχουν κάνει support σε σημαντικές μπάντες του εξωτερικού, όπως οι Iron Butterfly, Holly Golightly, Nina Nastasia, Diorama, αλλά και μπάντες του εσωτερικού όπως τα Ξύλινα Σπαθιά. Η πενταμελής μπάντα αυτή τη στιγμή προετοιμάζει την κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου της όντας πιο δημιουργική και ανανεωμένη από ποτέ.

Δείγμα της δουλείας τους μπορείτε να ακούσετε στο Myspace:
www.myspace.com/birthmarkmusic


C.o.d.e
Το σχήμα αποτελείται από τρία μέλη, την Βίκη στα φωνητικά, τον Γιάννη στην κιθάρα και τον Μίλτο στα synthesisers-programming. Με την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου "Culture Of Digital Elegance" εισήγαγαν έναν νέο ήχο στην τοπική μουσική σκηνή. Η μοναδικότητα της ηλεκτρονικής-rock χροιάς αυτού του δίσκου έλαβε καλές κριτικές απο το εξωτερικό και ιδιαίτερα απο την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Το remix του κομματιού "No bliss" από τον φίλο του συγκροτήματος Geedel είχε επιτυχία στα Ελληνικά ραδιόφωνα. Επίσης ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου το συγκρότημα εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές εκπομπές γεγονός που συνοδεύτηκε και από την μετέπειτα προβολή του videoclip τους. Ακόμα, η προσπάθεια περαιτέρω προώθησης στην Αμερική μέσω ραδιοφωνικών σταθμών είχε πολύ καλά αποτελέσματα καθώς οι 85 από τούς 110 σταθμούς που έλαβαν τον δίσκο, πρόσθεσαν κομμάτια του συγκροτήματος στην λίστα τους, μερικά από τα οποία παρέμειναν για μήνες.
Το συγκρότημα έχει επίσης εμφανιστεί σε πολλές συναυλίες ανά την Ελλάδα. Αυτή την περίοδο βρίσκονται στην διαδικασία παραγωγής του δεύτερου δίσκου τους. Ένας από τους βασικούς στόχους είναι η προώθηση της δουλείας τους εκτός Ελλάδας.

Myspace: www.myspace.com/cultureofdigitalelegance


×