Fetish Vaudeville Show

FETISH VAUDEVILLE SHOW από τους καλλιτέχνες των TORTURE GARDEN

Missy Macabre – Marnie Scarlett – Vivid Angel DJ David TG

Τιμές Εισιτηρίων: 15 ευρώ ( προπώληση ) , 20 ευρώ ( πόρτα )

Σημεία προπώλησης: Ticket Services (Πανεπιστημίου 39 – Στοά Πεσμαζόγλου), καταστήματα Public και τηηλεφωνικά στο 2107234567,

ticketservices.gr">www.ticketservices.gr

Κρατήστε τα μάτια σας … ερμητικά ανοιχτά!!!

Burlesque, kinky, fetish clubbing, freak show, piercing, fire show, fashion cabaret, Μoulin Rouge, bodypainting, Vaudeville, gothic, extreme. Αν έχετε απορίες ή σας φαίνονται …«ξένες γλώσσες» τότε σίγουρα δεν είχατε πάει τις προηγούμενες φορές σε ένα event / show των Τοrture Garden στην Αθήνα ή το εξωτερικό.

Torture Garden: Έκανε την παρθενική του εμφάνιση το 1990 στο Λονδίνο δίνοντας έμφαση στις underground μουσικές και στο extremedresscode, αλλά και στις performances και τα visualshows, λανσάροντας την έννοια του fetishclubbing. Για την ιστορία, να πούμε πως το Torture Garden ξεκίνησε το 1990 στο Λονδίνο, από τους David TG και Allen TG, με σκοπό να αλλάξει το clubbing όπως το ξέραμε. Και τα κατάφερε! Έχει κατά καιρούς φιλοξενήσει show γνωστών καλλιτεχνών όπως οι Tiger Lillies, Dita Von Teese, Masuimi Max, PorcelaineTwinz, ArchaosCircus κ.ά., ενώ παράλληλα έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Τόκιο. Θρυλικό έχει μείνει το Torture Garden event στο Brixton Academy του Λονδίνου.

Το Σαββατο 23 Νοεμβρίου, μυημένοι και μη, προσπαθήστε να κρατήσετε τα μάτια σας «ερμητικά ανοιχτά», κατά τη διάρκεια του « FetishVaudeville Show », που θα φιλοξενηθεί στη σκηνή του Gagarin. Tρεις διάσημες performers του burlesque, που ανήκουν στο «δυναμικό» του πιο φημισμένου περιπλανώμενου fetishclubbing, του βρετανικού «TortureGarden», σε αισθησιακά χορευτικά, σε πικάντικες performances, σε freakshow, με σάτιρα, γοητεία και σίγουρα… πολύ τόλμη, ακροβατώντας στα όρια του πόνου και της ηδονής.

H διασημότερη «Γυναίκα – Φακίρης» της Ευρώπης, η εντυπωσιακή performer Missy Macabre «παίζει με τη φλόγα» και τα κάνει όλα «γυαλιά καρφιά»! Τα show της «Ultimate Fair Fatale» διακρίνονται για την πρωτοτυπία τους και περιέχουν έντονο το ερωτικό στοιχείο.

H Marnie Scarlett, φημίζεται για ταυπέροχακοστούμια της που συμβάλουν στην προκλητική εμφάνισήτης. H «Diva του Fetish Cabaret» θα μας σοκάρει ευχάριστα με performances από τη σφαίρα των ερωτικών μας φαντασιώσεων!

Η Vivid Angel, ή αλλιώς « The Queen of Alternative Performance & The Ultimate Showgirl», σε ένα ιδιαίτερο Vaudeville Freak Show, αναζητώντας τον τέλειο άντρα ανάμεσα σε γιγάντιες φουσκωτές κούκλες γυμνών ανδρών!

Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς αναλαμβάνει o DJ David TG (συνιδρυτήςτων Torture Garden) που στήνει το κατάλληλο, dark gothic, erotic cabaret, electroswing, freakshow υποβλητικό μουσικό χαλί, που αρμόζει στο «Fetish Vaudeville Show».

Καρφιά, αλυσίδες, μπουστάκια, κορμάκια, φτερά και πούπουλα, διχτυωτά και τούλινα, προκλητικοί χοροί και ηδονικοί ρυθμοί! Η λεπτή ισορροπία ανάμεσα στον πόνο και την ευχαρίστηση. ,διαστροφής και ηδονής! Ένα fetishshow για όσους έχουν «γνώριμες» εικόνες από παρόμοια vaudevilleevents που γίνονται κεκλεισμένων θυρών σε όλο τον κόσμο, ή … θέλουν να αποκτήσουν, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, στην Αθήνα στο Gagarin.

Προτεινόμενο dress code: ό,τι extreme, vintage, glamour, kinky! Ας αφήσουμε το casual ντύσιμο στη ντουλάπα με τα jeans …

Πληροφορίες για τον χώρο - Gagarin 205

Σε απόσταση τεσσάρων λεπτών, με τα πόδια, από τους σταθμούς του HΣAΠ και του ATTIKOY METPO, σε μια ανεκμετάλλευτη πυκνοκατοικημένη περιοχή στη καρδιά της Aθήνας, με άνετη πλέον πρόσβαση οδικώς τόσο από το κέντρο όσο και από την Aττική Oδό, το GAGARIN 205 αποκτά πλέον στρατηγική σημασία, μιας και βρίσκεται σε κομβικό σημείο στο χάρτη της ψυχαγωγίας, ικανοποιώντας νότια και βόρεια προάστια, πέρα, μέσα και γύρω από το...ποτάμι.