search

Math-Core Fest w/ Infected Minds, Explosia, Fatal Fragments, Risabov

Αθήνα Σολωμού 13, Αθήνα 106 82, Ελλάδα An Club

MATH-CORE FEST with:
Infected Minds, Explosia, Fatal Fragments, Senserase, Risabov

Doors open 20:00 - Damage 6€

Fb event:

ΕΚΤΥΠΩΣΗ
30 Μαρ. 2019
20:00
78 Day(s) Ago

More Information

6.00
facebook.com/events/400187197434090/">https://www.facebook.com/events/400187197434090/

Το δεύτερο μέρος της μουσικομαθηματικής ενότητας θα διαδραματιστεί στο An Club στις 30 του Μαρτίου.Χαρτί, μολύβι ενισχητές και περίεργα μετρήματα έρχονται για να ταρακουνήσουν τους σβέρκους και φέτος.

Οι συμμετέχοντες είναι οι παρακάτω:

Risabov
Οι Risabov είναι μια 4μελής μπάντα (Μάρκος:μπάσο,φωνή – Μαξ:κιθάρα – Μάκης:kιθάρα – Τσόλας:ντραμς).Ο ήχος τους κυμαίνεται από τζάζ,funk,blues στοιχεία δωσμένα μεσα από τον metal ήχο (extreme/fusion metal).Έχοντας βγάλει το RISE(death/progressive) το 2013 και έχοντας παίξει αρκετά live πριν και μετά την κυκλοφορία (an club, Ονομα του ρόδου, 7sins, romantso, second skin, schoolwave festival, hermoupolis indie rock fest) η μπάντα είναι σε φάση ηχογράφησης του 2ου αλμπουμ.

https://www.facebook.com/risabov/
https://m.youtube.com/user/Risabovband
https://risabovgr.bandcamp.com

Senserase
Oι Senserase εξελίσσονται στον χώρο του Math Prog Brutal Groove Metal. Στο δυναμικό τους, συγκαταλέγονται δύο EP’s , ένα video clip και καταγεγραμμένο το μουσικό υλικό της πρώτης δισκογραφικής τους δουλειάς. Παίζοντας σε συναυλίες όπως με τους Caliban και συμμετέχοντας σε συναυλίες και φεστιβάλ συνεχίζουν τη μουσική τους πορεία με την πρώτη τους κυκλοφορία μέσα στο Μάρτιο του 2019.

Facebook: https://www.facebook.com/senserase/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCb8bbaugxoLz7BionDvhig/videos?sort=dd&view=0&shelf_id=0
Bandcamp: https://senserase.bandcamp.com/

Fatal Fragments
Οι Fatal Fragments είναι μια Progressive-modern Metal μπάντα απ’ την Αθήνα. Η μπάντα δημιουργήθηκε το 2012 και αποτελείται από τον Χάρη Χιόνη (Κιθάρα), Δημήτρη Αποστόλου (Κιθάρα), Μάρτιν Sonofsun (Φωνή), Γιώργο Τουντασάκη (Ντραμς) και Νικόλα Παναηλίδη (Μπάσο). Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους Single “The Experiment” τον Μάιο του 2016 και μόλις κυκλοφόρησαν το νέο τους EP με όνομα “Endless War”. Έχουν δυνατή παρουσία στην Ελληνική Metalσκηνή παίζοντας σε πολλά φεστιβάλ και συναυλίες, με την κυριότερή τους εμφάνιση σαν opening act στο πρώτο Liveτων Thy Art Is Murder για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Μπορείτε να βρείτε το νέο τους EP “Endless War” σε όλα τα Social Media και Streaming Platforms!

Η επίσημη ιστοσελίδα τους: www.fatalfragments.com
Facebook: https://www.facebook.com/FatalFragments/
Youtube: https://www.youtube.com/user/FatalFragments/
Bandcamp: https://fatalfragments.bandcamp.com/
Soundcloud: https://soundcloud.com/fatalfragments
Streaming Platforms: Spotify, Itunes, AppleMusic, Amazon Music, Deezer, Tidal.

Explosia
Το πρώτο παγκοσμίως tribute συγκρότημα στους Gojira από την Θεσσαλονίκη. Το συγκρότημα στοχεύει στην ακριβή αναπαραγωγή του μοναδικού ήχου των Gojira δίνοντας εξαιρετική έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια.

https://www.facebook.com/explosia/?ref=br_rs

Infected Minds

Οι Infected Minds είναι ένα ελληνικό Progressive Rock συγκρότημα, που ξεκίνησε το 2012 με σκοπό την δημιουργία δικών τους κομματιών. Με επικεφαλής τα γυναικεία φωνητικά, αλλά και με αρκετές επιρροές στοχεύουν σε δημιουργία διαφοροποιημένου υλικού, μέσω υβριδικής ένωσης ειδών μουσικής, διατηρώντας πάντα έναν βαρύ ήχο με ρίζες στην metal σκηνή. Το 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο demo του συγκροτήματος «Unravel your Living», το οποίο υπάρχει στο κανάλι του συγκροτήματος στο YouTube, όπως και βίντεο από ζωντανές εμφανίσεις που έχουν γίνει. Το συγκρότημα παραμένει ενεργό όλα αυτά τα χρόνια, κάνοντας τακτικά πρόβες και φέρνοντας διαρκώς στην ζωή καινούριες ιδέες για κομμάτια αλλά και διασκευές. Στην παρούσα φάση, το συγκρότημα βρίσκεσαι στην διαδικασία ηχογράφησης δίσκου (full length studio album) σε προσωπικό χώρο, καθώς το συγκρότημα δεν συνεργάζεται με κάποια δισκογραφική εταιρία. Το συγκρότημα πλέον απαρτίζεται από την Katerina Kehagia (φωνητικά), Victor Mastela (κιθάρα), NikosVlachogiannis (ντραμς) και Angel Pearl (μπάσσο).

Facebook: https://www.facebook.com/infectedmindsofficial/
YouTube:https://www.youtube.com/channel/UCA4MjS3NWV1vHbwm1OlPOag

Location of the An Club event

Venue Information - An Club

Το An club είναι το μοναδικό club της πόλης, που μπορεί και συνδυάζει όλους τους προηγούμενους καλλιτέχνες, δημιουργώντας ένα κοινό ικανό να καταλάβει τις πολιτισμικές, πολυφυλετικές κουλτούρες που ορίζουν τον αιώνα που ζούμε και δημιουργούν την σύγχρονη μουσική παράδοση.

Τηλ. 210 3305056