Fenia Papadodima Quartet

Η Φένια Παπαδόδημα σε συνεργασία με τον Γ.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 28-11-2014 22:00
Τοποθεσία Άλικο
Παλαμιώτη, Δ. Σεβδαλή και Ν.Σιδηροκαστρίτη δημιουργούν τον τελευταίο χρόνο το σχήμα Fenia Papadodima quartet.

Μουσική που πολλαπλασιάζεται. Κάτι που χάσαμε στο δρόμο. Τοπίο πριν από τη μουσική. Για να το βρούμε παίζουμε μουσική.
Αυτή η σφαίρα από ατμούς, από νότες, είναι πάντα στη διάθεση μας αλλά την ξεχνάμε κάθε μέρα. Καμιά φορά, παίζοντας μουσική με φίλους, η ατμόσφαιρα αυτή εμφανίζεται απρόσμενα και μας γεμίζει με μία παιδική χαρά!

Αυτός είναι και ο χώρος όπου γεννιούνται και τα Grace Flowers, τα αόρατα  λουλούδια πριν από τη μουσική.

Η σύγχρονη τζαζ αρμονία και η μεταμόρφωση ποικίλων μουσικών θεμάτων σαν στοιχείο της αυτοσχεδιαστικής διαδικασίας του κουαρτέτου είναι δεδομένη, παρ’ όλα θα προτιμούσα  ν’ αφήσω την δημιουργική διαδικασία στον μετέωρο χώρο της έμπνευσης, χωρίς ετικέτα, εκεί, πριν ακόμη αποκαλυφθεί το «γυμνό» στη μουσική...

Ο Δ. Σεβδαλής στο πιάνο, ο Ν. Σιδηροκαστρίτης στα τύμπανα, ο Γ. Παλαμιώτης στο ηλεκτρικό μπάσο και η Φένια Παπαδόδημα στο τραγούδι, τη σύνθεση και τους στίχους.

Την συγκεκριμένη Παρασκευή τον Δ. Σεβδαλή αντικαθιστά ο Ρομάν Γκομέζ, ο οποίος θα φέρει στο κουαρτέτο,  την εξαιρετική ευαισθησία του και την φλόγα της Αργεντινής!

ΦΕΝΙΑ ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑ  φωνή
ΡΟΜΑΝ ΓΚΟΜΕΖ  πιάνο – κιθάρα
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ  μπάσο
ΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗΣ τύμπανα

Επιβάρυνση για το live 2€ κατ’ άτομο

Πληροφορίες για τον χώρο - Άλικο

Το Άλικο είναι η νέα άφιξη στου Ψυρρή. Μετρά λίγες μόνο μέρες λειτουργίας. Βρίσκεται στην Αγίου Δημητρίου αρ. 16, σε ένα μεγάλο φωτεινό διώροφο με αυλή. Σας καλοδέχεται με καφέ, ρόφημα, φαγητό και ποτό, παιχνίδια, δρώμενα και ωραίες μουσικές.

Τηλ. 2103253272