ETHOS_v04: 16 Years Of Innersense Anniversary Party

ETHOS_v04
16 Years of Innersense Anniversary Party

Bios front:
dBridge  (Exit Records, Autonomic, ABunchOfCuts.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 15-12-2012 23:00
Individual Price 7.00€
Τοποθεσία Bios
com /UΚ)
Cryogenics (Audio Theory Records, Kraak Records/GR)
Requiem (Subtle Audio, Outsider, Vibez Recordings/GR)

Bios basement:
George Xenios vs Junior SP (20 Years Behind Decks – History Battle /GR)

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, η Innersense Productions γιορτάζει τα 16 χρόνια παρουσίας της, παρουσιάζοντας για τέταρτη συνεχή χρονιά το θεματικό event  ETHOS, αφιερωμένο σε μουσική πάνω από 160 bpm, με 5 DJs σε 2 stages ταυτόχρονα στο Bios.

Tο πρώτο stage φιλοξενεί ως special guest τον Βρετανό παραγωγό dBridge.
Ο dBridge είναι ένας από τους πιο σημαντικούς και δραστήριους παραγωγούς της ηλεκτρονικής μουσικής με σταθερή παρουσία και συνεχή εξέλιξη. Ιδιοκτήτης των Exit Records, Exit Versus και Exit Aptitude,παραγωγός, remixer αλλά και vocalist με κυκλοφορίες στα κορυφαία drum’n’bass labels του πλανήτη όπως Metalheadz, Soul:r, Creative Source, Liquid V και μέλος του μεγαλύτερου drum’n’bass γκρουπ, των Bad Company UK.

Η  πολύ επιτυχημένη συνεργασία του με τους Instra:mental γέννησε το Autonomic, ένα κοινό πρότζεκτ το οποίο αναπτύχθηκε πολύ γρήγορα και σύντομα εξελίχθηκε σε νέο ήχο. Κάτω από την ομπρέλα του εντάχθηκαν οι δισκογραφικές εταιρείες και των δύο, καθιερώθηκε ομώνυμη resident βραδιά στο Fabric του Λονδίνου, και στη συνέχεια κυκλοφόρησε το FabricLive50 CD μιξαρισμένο από τον dBridge. To Autonomic απέκτησε  ραδιοφωνική  εκπομπή στον RinseFM, έκανε μια σειρά από podcasts και DJ Gigs σε όλο τον κόσμο.

Τα Intro και Outro sets αναλαμβάνουν οι residents του Haunted Science Drum’n’Bass Radio Show, Cryogenics και Requiem. O Cryogenics είναι ιδιοκτήτης της Audio Theory Records, ενώ έχει κάνει και κυκλοφορίες στις Kraak Records και Spaceal Orbeats, ενώ παραγωγές του Requiem έχουν κυκλοφορήσει από τις Subtle Audio, Outsider και Vibez Recordings.

Στο δεύτερο stage, οι George Xenios και Junior SP. σε ένα ολονύκτιο back-to-back DJ battle,σε μία απόπειρα να παρουσιάσουν τα highlights της εικοσαετούς πορείας τους πίσω από τα decks.  Οι Junior SP. και George Xenios είναι δύο DJs που βρίσκονται πίσω από τα decks από την αρχή της δεκαετίας του ’90 και έτσι είναι οι κατάλληλοι να παρουσιάσουν μία ιστορική αναδρομή των κομματιών εκείνων που έκαναν τους λάτρεις των breaks να λιώσουν τα sneakers τους και να κουφαθούνε απ’ τις σφυρίχτρες στο ατελείωτο clubbing των ‘90’s, δίνοντας μία γερή blast from the past δόση στον ήδη επετειακό χαρακτήρα της βραδιάς.

Πληροφορίες για τον χώρο - Bios

Κέντρο συνάντησης για τις τέχνες και τα μέσα του σήμερα

T. 210 3425335