Enemy Of Reality w/ The Silent Wedding, Devotion

Το 2014 ήταν μια καλή χρονιά για τους Έλληνες symphonic metallers ENEMY OF REALITY.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 14-02-2015 20:30
Individual Price 7.00€
Τοποθεσία Six D.O.G.S.
Κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους “Rejected Gods”, μέσω της βελγικής FYB records, ανέβηκαν στη σκηνή του – επίσης Βελγικού - METAL FEMALE VOICES FEST (www.metalfemalevoicesfest.be), πραγματοποίησαν ένα μικρό tour ανά την ελληνική επικράτεια και κατάφεραν να εσιπράξουν τις θετικότερες κριτικές για την δυναμική συναυλιακή και σκηνική τους παρουσία. Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου θα βρεθούν στην σκηνή του six d.o.g.s για να παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην Αθήνα το Rejected Gods.

Ο ήχος τους είναι μελωδικός και επιβλητικός, με όχημα την υπέροχα ευέλικτη φωνή της soprano Ηλιάνας Τσακιράκη, γνωστής και από την προηγούμενη θητεία της στους – επίσης συμφωνικούς - Meden Agan, όπως και από την πολυσυζητημένη συμμετοχή της στο “The Great Mass” των Ελλήνων death metal pioneers, Septic Flesh. Στο “Rejected Gods” το σχήμα συνεργάζεται με πληθώρα καταξιωμένων συνεργατών όπως ο ταλαντούχος Γάλλος Pierre Alain D. (3mmi Design) στην δημιουργία του artwork, ο πολυμήχανος Χρήστος Αντωνίου, (Septic Flesh, Chaostar) στη σύνθεση του εισαγωγικού τραγουδιού του album αλλά και πολυάριθμους τραγουδιστές όπως οι Ailyn Giménez (Sirenia), Mike LePond (Symphony X), Androniki Skoula (Chaostar), Maxi Nil (Jaded Star, ex-Visions of Atlantis), καθένας εκ των οποίων προσδίδει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στο τελικό αποτέλεσμα, που περιστρέφεται θεματικά και στιχουργικά γύρω από την ελληνική μυθολογία.

Επί σκηνής six d.o.g.s θα τους συνοδεύσουν οι πολυακουσμένοι label-mates τους, THE SILENT WEDDING, που από την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους “Livin Experiments” και μετά, δεν έχουν σταματήσει να πραγματοποιούν ζωντανές εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδος, με αποκορύφωμα το 20ήμερο ευρωπαϊκό τους tour με τους Threshold και Overture, όπως και τις αξιομνημόνευτες εμφανίσεις τους με Saxon και Fates Warning επί ελληνικού εδάφους. Το ατμοσφαιρικό και ταυτόχρονα άκρως μελωδικό “heavy metal” τους έχει οδηγήσει σε συνεργασίες με σημαντικά ονόματα του χώρου τους, όπως ο sound engineer Michael “Miro”

Rodenberg (Kamelot, Edguy, Rhapsody κ.α.). και ο Travis Smith (υπεύθυνος για το εξώφυλλο του “Livin Experiments” και γνωστός από τις δουλειές του για τους Nevermore, Iced Earth και Opeth, μεταξύ άλλων).

Την βραδιά θα ανοίξουν οι DEVOTION!, ένα all-girl band, που συνδυάζει  alternative / nu-rock / core / progressive στοιχεία, και το οποίο ξεχωρίζει παρά το νεαρό της ηλικίας των μελών του για την συνθετική δεινότητα και την ενέργεια που εξαπολύει από την σκηνή.

www.enemyofreality.com
www.facebook.com/pages/Enemy-Of-Reality-Official/448138575304840
www.thesilentwedding.com
www.facebook.com/thesilentwedding
www.facebook.com/Trailblazerrecords
www.facebook.com/pages/Devotion/478485295529759

Πληροφορίες για τον χώρο - Six D.O.G.S.

To six d.o.g.s είναι ένα all day/all night πολιτιστικό κέντρο διασκεδάσεως στην καρδιά της όμορφής μας πόλης, που εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2009. Συνδυάζει οργανικά ένα Project Space (χώρο που φιλοξενεί εκθέσεις, one-off events, performances και άλλα ποικίλα projects), ένα Bar, ένα Café, έναν κήπο, και ένα Gig Space πλήρως τεχνικά εξοπλισμένο για να φιλοξενεί συναυλίες, θεατρικά, party, workshops, ομιλίες, εκπαιδευτικά προγράμματα, και σεμινάρια. Δεν προτείνεται ως ένας καινούργιος χώρος, αλλά ως ένα νέο μοντέλο χώρου, όπου όλοι μπορούν να παίξουν. Στοχεύει στο να δημιουργήσει και να συντηρήσει έναν υψηλού προφίλ δυναμικό πυρήνα πολυσυλλεκτικών δραστηριοτήτων παραγωγής και παρουσίασης σε μία περιοχή της πόλης που είναι απλά φυσικό να συμβεί αυτό, επιδιώκοντας να είναι το ίδιο Pop όσο και Avant-garde, τηρώντας ένα ενιαίο επίπεδο σε όλες τις δράσεις που προτείνει. Ανοιχτά καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, σπιτικά εποχιακά ροφήματα, special cocktails, και πάσης λογής λιχουδιές, με φιλικές τιμές, τόσο στα προϊόντα που προσφέρει, αλλά και στα δρώμενα που παρουσιάζει.

T: (+30) 210.3210510
M: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.