Endsight

Endsight

Την Παρασκευή 28 Μαρτίου το Block33 υποδέχεται τους Endsight, παρέα με τους Senseless, Dagger Of Betrayal, The Shadeless Emperor και τους Soundkrash για μια εκρηκτική βραδιά.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 28-03-2014 20:00
Individual Price 5.00€
Τοποθεσία Block 33
To ελληνικό metal στα καλύτερά του!  

Οι Endsight: Έχοντας στο ενεργητικό τους το album ‘A Falling World’(2009) έκαναν πολλά support σε μπάντες όπως Hatebreed, Darkest Hour, Integrity, Cataract και άλλες. Tο 2013 η μπάντα κυκλοφορεί το δεύτερο album της ‘A Vicious Circle’ μετά από αλλαγές στα μέλη της καθώς και στο είδος (Μελωδικό Death Metal). Το συγκρότημα εμφανίστηκε στο Rockwave Festival (2013) μαζί με μεγάλα ονόματα του είδους όπως Carcass, Kreator και Saxon. Η μπάντα θα βρίσκεται σε tour στα Βαλκάνια από 28 Μαρτίου – 7 Απριλίου (Endsight Balkan Tour 2014) και θα συμμετάσχει στο Metalhead Meeting 2014 (Ρουμανία) όπου θα μοιραστεί την σκηνή με μπάντες όπως Sepultura και Moonspell.  

Οι Senseless: Υπάρχουν από το 2006 και το 2008 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους demo "friends.pride.family" Στην περίοδο αυτή και μέχρι το 2012 που κυκλοφόρησαν την τελευταία τους δουλειά "respect few-fear none" μέσω της πολωνικής εταιρίας Spook Records μετράνε πολλές εμφανίνεις με μεγαθήρια του χώρου της hardcore όπως madball, sick of it all, terror, pro pain, death before dishonor, backfire! κ.α. Το 2014 βρίσκει τους Senseless να ετοιμάζουν καινούρια κυκλοφορία που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι τον Σεπτέμβριο 2014... Η επόμενη εμφάνισή τους θα είναι στην Αθήνα στις 3 Μαΐου με τους Wisdom in chains  

Οι Dagger Of Betrayal: Από την Θεσσαλονίκη δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2009. Τα μέλη της μπάντας είναι οι: Άγγελος Τζαμτζής (κιθάρα), Αντώνης Κάκαρης (κιθάρα), Κωσταντίνος Νούλας (drums), Κωσταντίνος Γρουσουζάκος (μπάσο) και Αντώνης Δημητρίου (φωνητικά). Οι Dagger Of Betrayal συνδυάζουν ήχους μελωδικού Death Metal και Metalcore αντλώντας ταυτόχρονα επιρροές από διάφορα σχήματα του ακραίου ήχου και όχι μόνο. Η μπάντα έχει ένα Demo με την ονομασία‘’Retribution’’ και ένα album το οποίο κυκλοφόρησε επίσημα στις 3 Νοεμβρίου με τον τίτλο "Paradox Hive" Έχουν μοιραστεί την σκηνή με πολλές μπάντες καθώς και με ονόματα όπως Heaven Shall Burn, Nightrage, Onslaught, Psycho Choke.  

The Shadeless Emperor: Είναι μια πενταμελής Epic/Melodic Death Metal μπάντα από Λάρισα/Θεσσαλονίκη. Η μουσική τους αποκαλύπτει τις επιρροές τους από λογοτεχνικά κείμενα καθώς και επιρροές από μπάντες του Prog, Power και Folk χώρου. Στο δυναμικό τους έχουν ένα demo με τίτλο "Homeland" (self-financed). Αυτόν τον καιρό ετοιμάζονται να μπουν στο στούντιο για το ντεμπούτο full-length αλμπουμ τους, με πολύ δυνατό υλικό.  

Οι Soundkrash: Είναι μια Heavy Hardcore μπάντα από την Αθήνα από το καλοκαίρι του 2010.Το φθινόπωρο του '11 κυκλοφόρησε το πρώτο Mini-CD της μπάντας με τίτλο Warfare και τον Φεβρουάριο του 2014 ένα 7ιντσο βινύλιο με τίτλο Shipwreck. Μέχρι στιγμής έχουν μοιραστεί τη σκηνή με κάποιες σημαντικές μπάντες της Hardcore σκηνής όπως οι Last Hope και οι Nine Eleven. Επίσης έχουν δώσει συναυλίες και εκτός Αθηνών σε περιοχές όπως Λαμία, Λάρισα και Χανιά.

Πληροφορίες για τον χώρο - Block 33

Πίσω από το εγχείρημα του Block33 βρίσκονται άνθρωποι που αγαπούν και στηρίζουν τη μουσική, τις τέχνες και τον πολιτισμό. Μια παρέα νέων ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση και παραγωγή μουσικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα.

Για κρατήσεις, εισιτήρια ή λοιπές πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 2310-533533 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.