Eggs & Bacon

Eggs & Bacon

To Vibe υποδέχεται την Πέμπτη 26 Ιουνίου, τους hot #EGGS&BACON!! και σε προσκαλεί σε μια nightclub φαντασίωση που γίνεται πραγματικότητα! Ο Kissing Strangers, ο Niadoka και ο Panos Lilis, υπόσχονται μία βραδιά με αστείρευτο flow χορού!! ΜΟΥΣΙΚΗ, ΦΩΤΑ, ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!

Νiadoka > ‘Ενας απο τους πιο γνωστούς παραγωγούς της Αθήνας αυτή τη στιγμή, έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες όπως ο Tareq η Ilia Darlin, ο Κωνσταντίνος Βητα, η Νατάσσα Μποφίλιου, η Μαριέττα Φαφούτη.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 26-06-2014 21:00
Τοποθεσία Vibe Loft
Κυκλοφόρησε πρόσφατα στην Tuff Em Up Records το ep με τίτλο Gloria και συνεχίζει ακάθεκτος με μια πρόσφατη πινελιά του σε ενα αφιέρωμα στην Μελίνα Μερκούρη.

Πάνος Λιλής > Αποτελεί το 1/2 των Lilis Brothers και είναι συνιδιοκτήτης του ανεξάρτητου αθηναϊκού label Just Gazing Records, έχοντας συνεργαστεί δισκογραφικά στο παρελθόν με ονόματα της εγχώριας σκηνής όπως Monsieur Minimal, Sillyboy, My Wet Calvin, Expert Medicine, Ilia Darling κ.ά. Το 2007 επιμελήθηκε κατά το ήμισυ για λογαριασμό της "sound of everything" την συλλογή "City Campers" μια συλλογή σταθμό για την ελληνική ξενόγλωσση pop σκηνή της χώρας συστήνοντας για πρώτη φόρα ονόματα που πρωταγωνιστούν στις μουσικές προτίμησεις αρκετών ραδιοφώνικων σταθμών σημερα. Η αναγνώριση του κοινού για τη συλλογή, έφερε το μηνιαίο party CITY CAMPERS DISCO σε club όπως το Soul στην Αθήνα και το Residents στην Θεσσαλονίκη το 2009. Την ίδια χρονική περίοδο μιξάρει 2 συλλογές, μια για το περιοδικό Free αφιερωμένη στη γαλλική house σκηνή και μια για το Sonik mag. Εμφανίστηκε σε μερικά απο τα πιο επιδραστικά club (yoga bala, bios, fuzz) και φεστιβάλ (synch, european music day) της χώρας στο πλευρό ονομάτων όπως οι 2 MANY DJS (soulwax, bel) Spank Rock Djs (U.S.), Steve Aoki (DIM MAK /US), The Glimmers (ESKIMO /BEL), Kris Menace (Work It Baby / GER), Them Jeans (DIM MAK / US) Nightmoves (Kitsune / UK), Cosmo Vitelli (I'm A Cliche / FR), Kap Bambino (FR), FOALS (UK), HORSE MEAT DISCO (UK), DIRTY SOUNDSYSTEM (FR), OPTIMO (UK) και RICHARD SEN (UK). Η πρώτη κυκλοφορία της δισκογραφικής του εταιρείας (Sillyboy-Played) κέρδισε τα κολακευτικά σχολια απο μια μεγάλη μερίδα του αθηναικού και παγκόσμιου τύπου το 2010 με 12. Την ίδια χρονιά και για 2 σεζόν ξεκινά την πρώτη επαγγελματική ενασχόληση με το ραδιόφωνο στον offradio της Θεσσαλονίκης σε μια εβδομαδιαία ζώνη με την εκπομπή "flying lilis radio show". Το 2012 μετακομίζει για 2 καλοκαίρια στη Φολέγανδρο αναλαμβάνοντας μουσικά αλλά και συνολικά την διαχείριση του cocktail disco bar "patitiri".  Συνεχίζει το djing ιδρύοντας νεα clubnights με φιλους για συνεργάτες αυτη τη φορά (niadoka και kissing strangers) κάτω απο το κωδικό όνομα "eggs n' bacon" με εμφανίσεις και residency σε clubs όπως (Six D.o.g.s., romantso, salon de bricolage kai pixi).

Kissing Strangers > Έτσι oνομάζεται το μουσικό project του Σπύρου Παναγόπουλου, το οποίο είναι εμπνευσμένο από μια περίοδο ‘εξορμήσεων’ και εμπειριών στην Αθηναiκή νύχτα, καθώς και από μια σειρά ακουσμάτων και μουσικών ειδών από τα οποία επηρρεάστηκε ανά τα χρόνια (Pop, House, Disco, Folk, Soul, Funk). Mια συνταγή την οποία χρησιμοποιεί τόσο στις παραγωγές τις οποίες δημιουργεί, όσο και στα Dj sets του. Κύριο χαρακτηριστικό του project είναι, όπως άλλωστε υποννοεί και το όνομα του, ο ερωτισμός αλλά και το αυθόρμητο μιας γνωριμίας, μιας άμεσης ερωτικής χημείας. Αυτά τα στοιχεία και ατμόσφαιρα προσπαθεί να περάσει στα events τα οποία διοργανώνει με κύριο σημείο αναφοράς το μπαρ Cantina Social αλλά και ως guest σε διάφορες Αθηναικές ομάδες/πάρτυ (Yes it does, Amateurboyz, Flippin Radio). Τον Σεπτέμβρη του 2012 κάνει το ντεμπούτο του με ένα edit πάνω στο Soldier of love της Sade και αργότερα μέσα στο 2012-13 με άλλες 3 παραγωγές δικής του σύλληψης (Midnight Caravan, Love Inside, Using You). Τον Απρίλη του 2013 ο χορογράφος Trajal Harell από την Νέα Υόρκη επιλέγει και περικλείει κάποιες απο τις παραγωγές του στη performance την όποια παρουσιάζει στο Museum Of Modern Art της Νέας Υόρκης με τίτλο ”Used, Abused And Left Out To Dry”. Τον Μάρτη του 2014 κυκλοφορεί στην Just Gazing Records το ''Μιdnight Caravan'' ep.

https://www.facebook.com/eggsandbaconnights?ref=hl https://www.facebook.com/pages/Kissing-Strangers/160931360603860?ref=br_tf https://www.facebook.com/pages/Niadoka/117938318278585?ref=br_tf https://www.facebook.com/pages/Just-Gazing-Records/160642167296581 http://www.lifo.gr/tv/lifotape/1618 http://popaganda.gr/djopolis1/