Dj Kreon, Vadim Svoboda, Valentino Kanzyani

Το Σάββατο η Revolt! επιστρέφει για το δεύτερο καλοκαιρινό event στο Maze open air club με ένα πολυεθνικό lineup.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 12-07-2014 23:00
Τοποθεσία Maze Open Air Club
Ο διεθνούς φήμης Έλληνας παραγωγός/DJ Kreon, ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα της γαλλικής ηλεκτρονικής σκηνής, ο Vadim Svoboda και, τέλος, ο ιδρυτής της σλοβένικης Techno Valentino Kanzyani, αναλαμβάνουν τα decks σ’ ένα από τα πολυαναμενόμενα event του καλοκαιριού.

Προπώληση: 8€ [Έως 12/7 – 18.00]

Early Door: [23:00-01:30]: 10€

Ταμείο [01:30 – The End]: 12€

Doors Open: 23:00 | Doors Close: Personal Decision

Official Facebook Event: https://www.facebook.com/events/652918018116593

Πληροφορίες για τον χώρο - Maze Open Air Club

To MAZE είναι ένας καινούργιος χώρος, ένα νέο open air dance stage το οποίο δημιουργήθηκε έπειτα από την συνένωση ανθρώπων που αγαπούν την μουσική και πιστεύουν ότι η αθηναϊκή underground μουσική σκηνή είναι ακόμα ζωντανή κι αναπνέει μέσα από events που τη σέβονται και την προμοτάρουν ανάλογα.

ΜΑΖΕ σημαίνει λαβύρινθος, είναι το μέρος όπου μπορείς να χαθείς, να απομακρυνθείς από κάθε τι που σε κουράζει, από πράγματα συνηθισμένα. Είναι ένας χώρος όπου μπορείς να ανακαλύψεις μια άλλη πλευρά αυτής της πόλης τη νύχτα! Δεν θα το βρεις σε μέρη όπου ίσως έχεις συνηθίσει να βγαίνεις, ούτε ανήκει σε λίστες κοσμοπολίτικες.

Εντάσσεται στην περιοχή του Βοτανικού, σε έναν δρόμο όπου μόνο ψάχνοντας θα τον βρεις κι η διαδρομή θα σου θυμίσει κάτι από τις παλιές καλές εποχές του clubbing, εκεί όπου πήγαινες μόνο εάν ανήκες στην τάξη των αληθινών clubbers που αναζητούσαν τη σωστή ηλεκτρονική μουσική, τον κατάλληλο ήχο αλλά και ξεχωριστό φωτισμό.