Deep Roots & Heavy Dub

Deep Roots & Heavy Dub

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 8  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ στα φιλόξενα πλατό του μοναδικού REGGAE CLUB στην Ελλάδα ο Music Selector και παραγωγος RANKIN JOHNNY (THC SOUND SYSTEM/THC RECORDS) συναντά τον RADICAL GEE σε  ρυθμούς από την REGGAE μουσική κουλτούρα.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 08-11-2014 23:45
Τοποθεσία Red Sea Reggae Club

Μια μουσική διαδρομή από την DEEP ROOTS μέχρι το HEAVY DUB. Δυνατές μπασογραμες και χορευτικοί ρυθμοί θα σας χαρίσουν μια μοναδική ακουστική εμπειρία για την ψυχή και το σωμα. Ακομη θα ακούσουμε τις νέες κυκλοφορίες και παραγωγές της ΤΗC Records.

RADICAL GEE
O συνθέτης και τραγουδιστής RADICAL GEE παίζει αποκλειστικά REGGAE μουσική και είναι επηρεασμένος από την Βρετανική και Τζαμαικανικη σκηνή της δεκαετίας του '70 και αρχών του 80. Έχει διαμορφώσει ένα πρωτότυπο και αυθεντικό προσωπικό ύφος και ήχο, αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια από την διεθνή Reggae κοινότητα. Έχει κυκλοφορήσει ένα ΕΡ ‘Still Alive’ καθώς και το LP ‘The World Is Burning’ το 10ιντσο ‘Ι Man Feel Free’ και το ‘Illusions’ σ'ένα 7ιντσο από την THC Records.

RANKIN JOHNNY Music Selector 
Ασχολείται με την  προώθηση της  Reggae και της  Τζαμαικανικης  μουσική κουλτούρας  τα τελευταία 28 χρόνια παίζοντας σε συναυλίες, φεστιβάλ και διάφορα club με το THC SoundSystem διαδίδοντας την αγαπημένη του μουσική. Παράλληλα κυκλοφορεί δίσκους βινυλιου με την THC RECORDS από την Ελληνική και παγκόσμια Reggae σκηνή.  Eχει κυκλοφορήσει δουλειές των Radical Gee, One Drop Forward, I-Mitri, Counteraction, Dub Providers, A.M.P., Afrikan Simba, Jah Marnyah, Haji Mike, Stand Out Selector, Shanti D και Direct Connection.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Πληροφορίες για τον χώρο - Red Sea Reggae Club

Το μοναδικό reggae club στην Αθήνα! Ανοιχτά καθημερινά μετά τις 00.30