search

Πολυχώρος Αγορά

Κατσαρή 11, Ιωάννινα 454 44, Ελλάδα

Dark Nightmare + Ghostdance, Behind the Smokescreen

Dark Nightmare + Ghostdance, Behind the Smokescreen

28 Μαρ 2015 21:00

Πολυχώρος Αγορά

Dark Nightmare + Ghostdance, Behind the Smokescreen

Το επικό metal έρχεται από τα ορεινά: Οι Dark Nightmare ετοιμάζουν μια επική μεταλλική βραδιά στον Πολυχώρο Αγορά, αντάξια του ονόματος που έχουν φτιάξει. Εδώ και 15 περίπου χρόνια, η μπάντα που έχει βάση τα Γρεβενά, έχει δημιουργήσει μια πολύ μεγάλη fan base σε όλη τη χώρα και έχει παίξει ζωντανά με ιερά τέρατα του χώρου: Manilla Road, Brocas Helm, Blitzkrieg, Sacred Steel, αλλά και μαζί με τις μεγαλύτερες ελληνικές μπάντες του epic/power metal. Το μυστικό τους είναι αυτό που μόνο όσοι τους δούνε από κοντά μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν: οι συναυλίες τους είναι κανονικός δυναμίτης!
Μαζί τους θα εμφανιστούν δύο από τις πλέον υποσχόμενες μπάντες της Άρτας και των Ιωαννίνων. Οι Ghostdance από την Άρτα έχουν νέο δίσκο εδώ και 1,5 μήνα, το Dead Around και υπόσχονται να είναι εξίσου δυναμικοί και στη σκηνή, όπως το συνηθίζουν άλλωστε.
Οι Behind the Smokescreen από τα Γιάννενα βγήκαν και αυτοί μόλις από το στούντιο και ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το άλμπουμ τους. Η  μπάντα θα φέρει άλλη μια… αεροβική ζωντανή εμφάνιση, με τεράστια ενέργεια.

Εισιτήρια: ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 6 ΕΥΡΩ, ΤΑΜΕΙΟ 8 ΕΥΡΩ

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Σημεία προπώλησης σε τρεις πόλεις: Manthos Group Αβέρωφ 16 Ιωάννινα|Music Shop Giorgio Στοά Ορφεα Ιωάννινα|Η πολυθρόνα του Νίτσε Φιλελλήνων 26 Άρτα|Fruit art cafe Ηλία Φάσσα 2 Γρεβενά

Bands bio

Οι Dark Nightmare δημιουργήθηκαν το 1999 στα Γρεβενά και έχουν καθιερωθεί ως μια από τις σημαντικότερες ελληνικές μπάντες στο χώρο του power/epic metal με σαφείς επιρροές από το NWOBHM ρεύμα. Το 1999 ήταν η χρονιά κυκλοφορίας του πρώτου τους demo, ενώ 2002 κυκλοφόρησαν το «Earth in Danger». Το 2007 κυκλοφόρησαν ένα split-CD με τίτλο «Serpents of the Night» με τους Blade of Spirit. Το 2009 είχε έρθει η ώρα για το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ, το «Human Liberty» που ταρακούνησε για τα καλά το χώρο. Τον Μάρτιο του 2012 εδραίωσαν τη φήμη τους με το «Beneath the veils of winter». Τους Dark Nightmare αποτελούν οι Γιάννης Παπαδημητριου (κιθάρα/φωνή), ο Δήμος Κωνσταντινίδης (τύμπανα), Νίκος Μιχαλακάκος (μπάσο), Γιώργος Καραγιάννης (πλήκτρα). Στα live προστίθενται οι Νίκος Βογιατζής (πλήκτρα), Θύμιος Παπαστεργίου και Γιώργος Γαρμπίδης (κιθάρες).
www.facebook.com/pages/Dark-Nightmare

Ξεκινώντας από την Άρτα και μια φανερή αγάπη για το «βρώμικο» hard rock, οι Ghostdance έχουν ήδη δύο δίσκους στο ενεργητικό τους και πολλά, δικαιολογημένα καλά σχόλια για τη μουσική τους και τις live εμφανίσεις τους. Μόλις πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε το LP τους με τίτλο «Dead Around» όπου υπάρχουν rock’n’ roll «διαμάντια» σαν το Riding free.
Οι Ghostdance είναι οι Γιάννης Σιδεράκης (φωνή) Στάθης Κρίκας, Μάκης Φελέκης (κιθάρες) Γιώργος Χαρίτος (μπάσο) Λεωνίδας Αθανασίου (τύμπανα).
www.facebook.com/GHOSTDANCE.TheBand

Από τις πρώτες τους συναυλίες οι Γιαννιώτες (και Σκωτσέζοι) Behind the Smokescreen έδειξαν ότι δεν θα ξεμπλέξει κανείς εύκολα με αυτούς. Η πολύ δυνατή μπάντα είναι πολύ δραστήρια τον τελευταίο καιρό με την ηχογράφηση του άλμπουμ της. Επιστρέφουν στη σκηνή μετά από το live με τους Planet of Zeus τον περασμένο Μάιο.
Οι Behind the Smokescreen είναι οι Νάσος Δρούγκας (φωνή), Andy Urquhart (κιθάρα), Λευτέρης 'RedBlaze' Παππάς (μπάσο), Κυριάκος Μαγδάλης (τύμπανα) και Δημήτρης Λουκάς (κιθάρα).
www.facebook.com/BehindTheSmokescreengr


×