search

Six D.O.G.S.

Αβραμιώτου 6, Αθήνα 105 51, Ελλάδα

Dagribirthday: Bocada, Laternative, Oh Yeah, Kafka, Kissing Strangers

Dagribirthday: Bocada, Laternative, Oh Yeah, Kafka, Kissing Strangers

12 Ιουλ 2013 22:00

Six D.O.G.S.

Φέτο το καλοκαιράκι κυνηγούσα ένα πουλάκι, κυνηγούσα λαχταρούσα να το πιάσω δεν μπορούσα. Άντε κι έστησα την ξόβεργά μου κι ήρθε το πουλί κοντά μου.

Από την πολύ χαρά μου ήθελα για να πετάξω και στους ουρανούς να φτάσω, άγγελο να κατεβάσω και την θάλασσα ν’ αδειάσω να την κάνω περιβόλι. Άντε να φυτέψω λεμονίτσες, όμορφες τριανταφυλλίτσες.

Την Δευτέρα τις φυτεύω και την Τρίτη τις κλαδεύω, άντε την Τετάρτη βγάζουν φύλλα και την Πέμπτη κάνουν μήλα.

Την Παρασκευή το βράδυ ήρθε κλέφτης να τα πάρει. Άντε κλέφτη μου μην κλέφτεις μήλα μην κορφολογάς τα φύλλα, τα `χει ο αφέντης μετρημένα πέντε πέντε κι ένα ένα στο τεφτέρι του γραμμένα.

Έχουμε γενέθλιο. Ο Founder, Co – CEO, Μεγαλομέτοχος, Artistic Director, και πολλά πολλά άλλα, του six d.o.g.s, ο Κώστας ο Δαγριτζίκος (οι φίλοι τον λένε Ντίνο Τζίκο), έχει γενέθλια και δεν λέει πόσο γίνεται. Το είπε πέρυσι. Όποιος θυμάται, ας κάνει την πρόσθεση. Επίσημα και στα χαρτιά στις 10 Ιουλίου είναι, αλλά η μάζωξη θα γίνει την Παρασκευή 12 Ιουλίου για ευνόητους λόγους.

Στα μουσικά της όλης κατάστασης θα έχουμε ένα εκλεκτικό σύμπλεγμα δισκοθετών. Τη βραδιά θα αρχίσει να στρώνει από τις 22:00 ο Kissing Strangers, ιδανικός στυλοβάτης της Αθηναϊκής νύχτας, με ένα ρομαντικό, αισθαντικό, και σέξι warm-up, στις 00:00 θα αναλάβει για μία ώρα ακριβώς η Kafka aka Κατερίνα Καφετζή aka μία από τις μουσικές ηρωίδες του εορτάζοντα, στις 01:00 η Oh Yeah θα μας ξετρελλάνει για άλλη μία φορά με τα μαγικά κόλπα που κάνει με τα κοτσιδάκια της, ενώ όσο περνάει η ώρα τα πράγματα θα γίνονται όλο και πιο ρευστά, φτάνοντας στις 02:00 και στην ώρα που θα αναλάβουν τα ηχητικά ηνία οι Laternative, δύο πολύ καλά παιδιά, ταξιτζής ο ένας, λογιστής ο άλλος στο επάγγελμα, ενώ τα βράδια μεταμορφόνονται σε wild beasts του κένδρου, δίνοντας ιδανική πάσα στις 03:00 στον άνθρωπο που έχει γενέθλια εκείνη τη βραδιά (ναι, είναι ένας εναλλακτικός τρόπος να αναφερθεί ο ‘εορτάζοντας’, γιατί το έχουμε ήδη γράψει τόσες φορές…), για ένα μοναδικό και σπάνιο μισάωρο σόλο αμφίβολης μουσικής επιτυχίας,  φτάνοντας έτσι στις 03:30 στο αποκορύφωμα της βραδιά που δεν είναι άλλο από την εμφάνιση των BOCADA, δηλαδή της τριπλέτας BOlas-CAt Black-DAgritzikos, όπου έχει να γίνει το σώσε. Και εκεί που νομίζουμε ότι όλα έχουν τελειώσει, φτάνουμε στις 05:00 όπου θα ανέβουν στη σκηνή γυμνοί και λουζμένοι με κουβάδες Zombie και Τεκίλιας όλοι οι συμμετέχοντες για να παίξουν μουσικούλες όλες μαζί, το λεγόμενο back 2 back. Και κάπως έτσι γιορτάζουμε καθυστερημένα τον ερχομό του θεού Ιούλιου.

Άφθονος Μπάμπης θα ρέει στα ποτήρια όλων, ευγενική χορηγία του εορτάζοντα.

Άφθονα σφηνάκια αγνώστης προελεύσεως θα πετάγονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σαν άλλο κυνήγι θησαυρού.

Θα υπάρχει και ντεκόρ. Και Bubble Machines. Αυτό θα έχει γούστο. Δεν το έχουμε ξανακάνει ποτέ. Μη φανταστείτε ότι θα είναι σαν να ήμαστε σε Party του MTV στην Ibiza, αλλά καλά θα είναι. Ότι κάνεις, καλό είναι.

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

 

22.00 - 24.00: Kissing Strangers

24.00 - 01.00: Kafka

01.00 - 02.00: Oh Yeah

02.00 - 03.00: Laternative

03.00 - 03.30: dagritzikos

03.30 - 05.00: Bocada

05.00 - end: altogether


×