Contra Limit, Mindgag

ΟΙ CONTRA LIMIT ζωντανά στο Silver Dollar την Πέμπτη 9/10/2014 στις 21:45.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 09-10-2014 21:45
Τοποθεσία Silver Dollar
Οι πόρτες ανοίγουν για το κοινό στις 20:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Έχοντας στις αποσκευές τους το πετυχημένο EP 'Four Barrels from an Island' και έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με κορυφαία συγκροτήματα του είδους (The Shrine (USA), Glowsun(FR), Planet of Zeus, Nightstalker, Vodka Juniors, Potergeist, Beggar's Blues Diary k.a), οι Contra Limit βγαίνουν στο δρόμο ξανά λίγο πριν κλειστούν στο studio για να ηχογραφήσουν τον πρώτο full length δίσκο τους. Οι CONTRA LIMIT λοιπόν γιορτάζουν την επιστροφή τους στη Θεσσαλονίκη με ένα heavy rock n roll party στο Silver Dollar! To live τους ανοίγουν οι MINDGAG από Θεσσαλονίκη.

Οι CONTRA LIMIT ξεκίνησαν στα τέλη του 2008 στο νησί της Σύρου ως μαθητικό συγκρότημα! Από το 2010 η έδρα τους είναι στην Αθήνα. έχουν ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα κ έχουν παίξει σε μικρά και μεγάλα Φεστιβάλ αλλά και μαγαζιά, ενώ έχουν μοιραστεί τη σκηνή με κορυφαία συγκροτήματα της χώρας (Planet of Zeus,Nightstalker,Vodka Juniors,Potergeist,Vasili Papakwnstantinou,Ypogeia Reumata,Beggar's Blues Diary k.a) αλλά και του εξωτερικού The Shrine (USA), Glowsun(FR), Cornerstone (AU). Τη μουσική του συγκροτήματος θα τη χαρακτήριζε κανείς ως heavy rock με desert και groovy στοιχεία! To EP τους 'Four Barrels From an Island' κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη του 2013,απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και για την προώθηση του πραγματοποίησαν ένα tour στην Ελλάδα. Όσο μας αρέσει αυτό που κάνουμε, τόσο θα συνεχίζουμε να δίνουμε rock n roll!! το μέλλον επιφυλάσσει πολλά...

MINDGAG
Πενταμελής μπάντα (Άλκης-φωνή, Δημήτρης-κιθάρα, Άρτεμις-κιθάρα, Γιάννης-μπάσο, Θοδωρής-τύμπανα) με ελληνικές και ξένες διασκευές αλλά και δικά τους κομμάτια! Ξεκινήσανε με τρέλα τις πρόβες για να βγούνε στις σκηνές της Θεσσαλονίκης, κι όχι μόνο... Σας περιμένουν να τους ακούσετε για να γουστάρετε όσο κ αυτοί!!!