Circus Explosiva

Circus Explosiva

Η Έκρηξη

Χθες βράδυ το Circus Explosiva, ενώ ετοιμαζόταν για τη νέα του πρεμιέρα, εξερράγη ξαφνικά, προσφέροντας σε όλα τα μέλη του το τελευταίο, θανάσιμα ακροβατικό νούμερο της καριέρας τους.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 25-01-2014 21:30
Individual Price 10.00€
Τοποθεσία El Convento Del Arte
Βλέπετε, το τσίρκο είχε κατά λάθος στηθεί πάνω σε ένα παλιό ναρκοπέδιο.

Παρ' όλα αυτά, η παράσταση θα διεξαχθεί κανονικά μπροστά σας.

Κυρίες και Κύριοι! Γιατί στο κάτω κάτω, τίποτα δεν είναι πιο ιερό από την πρεμιέρα ενός θιάσου, ακόμη κι αν αυτή πρέπει να πραγματοποιηθεί στο ενδιάμεσο δύο κόσμων..

Μεταξύ ζωής και θανάτου λοιπόν, θα απολαύσετε τη Γυναίκα - Φίδι με την ελαστική γοητεία, ταΣιαμαία Αδέλφια να χορεύουν αργεντίνικο τάνγκο, την Κυκλοθυμική Σοπράνο, τον Pierrot, που βγάζει φωτιές στριμώχνοντας τις ένα εκατομμύριο νότες του σε ένα μόλις χτύπο, τη βελούδινη φωνή  τηςMrs Fragile, τον Sir Yes πάνω στα πλήκτρα του και άλλα,  που δεν επιτρέπεται να σας πούμε..   Η Νefelopetra παρουσιάζει Μία παράσταση φτιαγμένη από ηλεκτρική κιθάρα, ιδέες, εναέρια στεφάνια, γρήγορα αρπέζ, δοξαριές βιολιού και τσέλου,  αστερισμούς ελεφάντων, δυναμικά κρουστά, γιγάντιες σαπουνόφουσκες, φλογερές φωνές και παθιασμένες χορογραφίες.

H ομάδα

Η Νefelopetra ιδρύθηκε το 2009 από τον Πέτρο Πολίτη και τη Νεφέλη Μαρκάκη. Η ομάδα συνδυάζει τη μουσική, το χορό και τα εικαστικά, χρησιμοποιώντας πάντα τις τέχνες αυτές για να διηγηθεί μια ιστορία..Οι δημιουργίες της είναι πάντα πρωτότυπες -μουσική σύνθεση,  χορογραφία και  video arts-

Η παράσταση Circus Explosiva  είναι εμπνευσμένη από το τσίρκο. Επιρροές της το Big Fish του Τim Burtonκαι το βιβλίο του Shel Silverstein "Where the Sidewalk Ends''

Την ομάδα ενώνουν χρόνια φιλίας και κάθε παραγωγή γράφεται ,δημιουργείται και χορογραφείται πάνω τους,  καθώς είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τους χαρακτήρες τους..

Σκηνοθεσία: Nefelopetra

Σύνθεση - χορογραφίες: Nefelopetra

Κείμενα - στίχοι: Γιάννης Φίλιας

Video art: Βασίλης Πολίτης -Nefelopetra

Ηλεκτρική κιθάρα: Πέτρος Πολίτης

Ηλεκτρικό βιολί: Νεφέλη Μαρκάκη

Ηλεκτρικό πιάνο: Χρίστος Σερενές

Βιολεντσέλο: Νηρέας Μαρκάκης

Drums: Ιάκωβος Παυλόπουλος

Τραγούδι: Γιάννης Φίλιας - Αλεξάνδρα Κόνιακ

Χορός: Νεφέλη Μαρκάκη - Νηρέας Μαρκάκης

Ακροβατικά: Νάστα Κοντοπίδη-Μυρτώ Πετροχείλου

Φιλική συμμετοχή: Γιώργος Κοντοπίδης

 

 

 

Διάρκεια: 1 ώρα και 30 λεπτά  

 

“If you are a dreamer ,a wisher,a liar come in! cause we have some flax-golden tales to spin…”