search

Θέατρο Badminton

Στρατού, Άγιος Ιωάννης Ρέντης 182 33, Ελλάδα

Carmen Flamenco

Carmen Flamenco

12 Ιουλ 2013 21:00

Θέατρο Badminton

Η 40μελή χορευτική ομάδα Danza Flamenca Grupo σε συνεργασία με τη 50μελή Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου παρουσιάζει τη χοροθεατρική παράσταση Carmen του Georges Bizet. Ύστερα από την πετυχημένη παρουσίαση στο θέατρο Ολύμπια της  Εθνικής Λυρικής Σκηνής, η δραματική αυτή ιστορία πάθους, ζήλιας και θανάτου, ζωντανεύει ξανά στην σκηνή του θεάτρου Badminton στις 12 Ιουλίου 2013 για μία και μοναδική παράσταση. Ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα με flamenco, κλασική μουσική και τραγούδι σε μια μοναδική παράσταση που θα αποτελέσει σταθμό στα καλλιτεχνικά δρώμενα.     

Μέρος των εσόδων της παράστασης θα διατεθεί στο Σύλλογο Πίστη.

Διάθεση εισιτηρίων: στο viva.gr, στα ταμεία του Badminton και στα καταστήματα Public.

Σκηνοθεσία – Χορογραφίες: Βασίλης Σκεπετάρης

Προετοιμασία Χορωδίας: Μάτα Κατσούλη

Μουσική Διεύθυνση: Πελοπίδας Μαυρόπουλος

Η ομάδα "DANZA FLAMENCA GRUPO" δημιουργήθηκε το 2002 από τον Βασίλη Σκεπετάρη. Σε αυτά τα 10 χρόνια πορείας έχει πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις σε θέατρα, μουσικές σκηνές και φεστιβάλ τέχνης στην Αθήνα αλλά και στην επαρχία.

'Εχει ανεβάσει τις παραστάσεις: CARMEN 2008, SALOME 2009 σε πέντε διαφορετικά θέατρα, DON QUIJOTE 2009, ORFEO Y EURIDICE 2010 και 2011 σε δύο θέατρα, CARMEN 2012 δύο φορές. Έχει συνεργαστεί με την ορχήστρα «Quinteto Tangarto» στο ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη. Επίσης έχει διακριθεί με:

• 1ο Βραβείο στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ στο ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ στάδιο Θεσσαλονίκης 2007.

• 2η θέση στο INTERNATIONAL DANCE COMPETITION "HELLAS" 2007

• 1η θέση στο INTERNATIONAL DANCE COMPETITION "HELLAS" 2008

• 2o Βραβείο στον Πανελλήνιος Διαγωνισμός Χορού «Εύ Δημιουργείν» 2012 του σωματείου χορού και ρυθμικής στην κατηγορία Professional Flamenco

Η Φιλαρμονική ορχήστρα Λουτρακίου ιδρύθηκε το 1961 και αποτελεί τμήμα του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Προμηθέας του Δήμου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων.

Στη διάρκεια της μακρόχρονης πορείας της έχει να επιδείξει μια πλούσια καλλιτεχνική δραστηριότητα, συμβάλλοντας στην πολιτιστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής. Η Φιλαρμονική λειτουργεί ως Μουσική Σχολή και εξειδικευμένοι καθηγητές διδάσκουν όλες τις ειδικότητες των πνευστών και κρουστών οργάνων, παράλληλα με τα τμήματα Θεωρίας και Σολφέζ. Το ρεπερτόριο της καλύπτει όλα τα είδη μουσικής και περιλαμβάνει έργα Ελλήνων και Ξένων συνθετών, κινηματογραφική μουσική και έργα ειδικά διασκευασμένα για Μπάντα.

Έχει συμμετάσχει στον εορτασμό της Επετείου της 25ης Μαρτίου στο Σικάγο με την εθνική παρέλαση στη Greek Town και έχει παρουσιάσει μια σειρά συναυλιών στο Cultural Center και το Pickwick Theatre. Επίσης, τα τελευταία τρία χρόνια έχει καθιερώσει την βραδιά πανσελήνου στον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου Βουλιαγμένης, δίνοντας συναυλίες με σημαντικές Ελληνίδες ερμηνεύτριες, όπως η Νίνα Λοτσάρη, η Φωτεινή Δάρρα και η Μελίνα Ασλανίδου.  Τη Φιλαρμονική σήμερα διευθύνει ο Αρχιμουσικός Πελοπίδας Μαυρόπουλος.

 


×