Carl Cox

Carl Cox

Στις 19 Ιουλίου ο μυθικός Carl Cox, μετά την πολύ επιτυχημένη εμφάνιση του στην Αθήνα στο party της Evolution, ταξιδεύει μέχρι τη Μύκονο για να βρεθεί πίσω από τα dexx του Paradise Club για μια και μοναδική βραδιά.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 19-07-2013 21:00
Τοποθεσία Paradise Club

Ο Carl Cox χωρίς αμφιβολία συγκαταλέγεται σταθερά στα μεγαθήρια της ηλεκτρονικής dance σκηνής και δικαίως κατά καιρούς του έχουν αποδώσει τιμητικούς τίτλους, όπως “King Of Techno” και “King Of Ibiza”. Η άκρως επιτυχημένη βραδιά του “The Revolution”, συμπλήρωσε φέτος 10 χρόνια ζωής στο θρυλικό Space της Ibiza, ενώ οι συμμετοχές του “The Revolution” concept σε παγκόσμιες περιοδείες και φεστιβάλ διεθνούς βεληνεκούς, όπως τα Ultra Music Festival – Miami, EDC – Las Vegas, Tomorrowland – Belgium, Dancevaley – Holland, Timewarp και Awakenings – Holland, στέφονται πάντα με επιτυχία.

Μαζί του ο Ισπανός Carlos Fauvrelle, με εμφανίσεις σε Pacha και Space στην Ibiza, η RENA, Ελληνίδα ηγήτρια του We Play project και ο Αυστραλέζος Dj και παραγωγός Simon Digby.

 

Πληροφορίες για τον χώρο - Paradise Club

Το Club βρίσκεται σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του Αιγαίου και προσφέρει με τη διαρρύθμιση του εξαιρετική θέα από διάφορα σημεία. Βρίσκεται μόλις 3χλμ από το κέντρο της Μυκόνου, ενώ υπάρχουν συχνά δρομολόγια λεωφορείων. Διαθέτοντας το προνόμιο να είναι το μοναδικό club πάνω στην παραλία μαζεύει επισκέπτες και λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής από όλα τα μέρη του πλανήτη. Διαθέτει main floor 3.000 ατόμων και 2 ευρύχωρα VIP μπαλκόνια χωρητικότητας 1000 ατόμων το καθένα, ενώ τέλος υπάρχει και beach bar με ανοιχτό χώρο 1000 ατόμων και κλειστό 600 ατόμων.  

Official Hyperlinks

Official Url: http://www.paradiseclubmykonos.com/

Official Facebook Page: https://www.facebook.com/paradiseclubmykonos