Can You Dig It? Fest

Μουσική Σκηνή: Όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει το σύνολο των συγκροτημάτων ή μεμονωμένων καλλιτεχνών που ενεργούν σε μια περιοχή (πόλη, χώρα), η μουσική κουλτούρα μιας περιοχής.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 05-07-2014 21:00
Individual Price 5.00€
Τοποθεσία Six D.O.G.S.

Την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Ιουλίου, το six d.o.g.s θα φιλοξενήσει το πρώτο  ‘’Can You Dig It?' Fest’’ με την συμμετοχή 10 συγκροτημάτων της νέας ελληνικής ψυχεδελικής σκηνής.

Ξεκινώντας την “Ημέρα Ανεξαρτησίας”, Παρασκευή 4 Ιουλίου, ο Lostinthe των Psychedelic Trips to Death έρχεται από Θεσσαλονίκη και μαγειρεύει τα blues με αρκετά σκοτεινά στοιχεία, γαρνίροντας με την μινιμάλ αισθητική του. Μια παρέα ΧΑΡΟΙ βγαίνουν από το χώμα και σπέρνουν με κιθάρες (αντί για δρεπάνι) τον garage punk γλυκό θόρυβό τους.

Οι Acid Barretts αφήνουν ολόγυμνη την pop και γράφουν τους δικούς τους όρους πάνω στο σώμα της, με κοπίδι. Οι Steams βάζουν μπροστά τη μηχανή τους ταξιδεύοντας υπνωτισμένοι από το Woodstock μέχρι το Manchester. Οι Melt Mountain βάζουν σε σειρά τις πέτρες τους και μας καλωσορίζουν στον ψυχεδελικό τους κόσμο μέσα από ένα ευαίσθητο όραμα που μεταβάλλεται συνεχώς.

Το Σάββατο 5 Ιουλίου, ο Johnny Labelle θα ερμηνεύσει ιστορίες για όμορφα κορίτσια, ηλεκτρικές συσκευές και παράνομες βουτιές σε πισίνες. Οι Corridor θα μας στριμώξουν σε ένα διάδρομο λουσμένο από πολύχρωμα φώτα neon. Μέσα από το ‘’Μυστήριο Τρένο’’ του Jarmusch, αποβιβάζονται οι Moan και με τα θελκτικά φωνητικά τους μας καλούν να λικνιστούμε. Οι Microondas βγαίνουν ξανά από το δωμάτιο για να μας προσηλυτίσουν στο βυζαντινό  rock n' roll τους. Τέλος, οι My Drunken Haze μας μεθάνε με την ονειρική pop τους στέλνοντάς μας να χορέψουμε σε εποχές που δεν έχουμε ζήσει.

So, Can You Dig It..?

Τα live θα συνοδεύσει visual show από τον Aphoristic Ways. Παράλληλα, στο Project Space θα πραγματοποιηθεί έκθεση με έργα της Alice Karveli.

Poster Designed by Olya Dyer (The Underground Youth)

Πληροφορίες για τον χώρο - Six D.O.G.S.

To six d.o.g.s είναι ένα all day/all night πολιτιστικό κέντρο διασκεδάσεως στην καρδιά της όμορφής μας πόλης, που εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2009. Συνδυάζει οργανικά ένα Project Space (χώρο που φιλοξενεί εκθέσεις, one-off events, performances και άλλα ποικίλα projects), ένα Bar, ένα Café, έναν κήπο, και ένα Gig Space πλήρως τεχνικά εξοπλισμένο για να φιλοξενεί συναυλίες, θεατρικά, party, workshops, ομιλίες, εκπαιδευτικά προγράμματα, και σεμινάρια. Δεν προτείνεται ως ένας καινούργιος χώρος, αλλά ως ένα νέο μοντέλο χώρου, όπου όλοι μπορούν να παίξουν. Στοχεύει στο να δημιουργήσει και να συντηρήσει έναν υψηλού προφίλ δυναμικό πυρήνα πολυσυλλεκτικών δραστηριοτήτων παραγωγής και παρουσίασης σε μία περιοχή της πόλης που είναι απλά φυσικό να συμβεί αυτό, επιδιώκοντας να είναι το ίδιο Pop όσο και Avant-garde, τηρώντας ένα ενιαίο επίπεδο σε όλες τις δράσεις που προτείνει. Ανοιχτά καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, σπιτικά εποχιακά ροφήματα, special cocktails, και πάσης λογής λιχουδιές, με φιλικές τιμές, τόσο στα προϊόντα που προσφέρει, αλλά και στα δρώμενα που παρουσιάζει.

T: (+30) 210.3210510
M: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.