Boogiestan

Το Boogiestan είναι μία μετακινούμενη διαρκώς μουσικά ομάδα ανθρώπων, ψάχνοντας το απόλυτο Boogie.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 14-07-2012 22:30
Τοποθεσία Six D.O.G.S.
Δεν τοποθετείται πουθενά στον χάρτη και στον χρόνο. Κάθε φορά αναζητά τα πιο funky slams, τα πιο trippin πνευστά και τα πιο ξεσηκωτικά κρουστά. Με αυτό σαν σκοπό απολαμβάνει μουσικά ταξίδια από την Μέση Ανατολή στην Λατινική Αμερική και από την Ινδία στην Αφρική. Εκεί μένει πάντα γοητευμένο για λίγο. Κάθε τόσο, βρίσκει καταφύγιο στα Deck διαφόρων Bars της πόλης, ξεσκονίζει τα πολύ σκονισμένα βινύλιά του  και μοιράζεται τις καινούριες ανακαλύψεις του με τους φίλους του.

Αυτό το Σάββατο, 14 Ιουλίου, στο τελευταίο καλοκαιρινό Βοοgiestan, προσκαλεί όλους όσους ευχαριστιούνται το εξωτικό Boogie, το Funk, το Disco και τα πολλά παρακλάδια τους που θα μπορούσαν να γεμίσουν πολές σειρές, στο Μπαρ του six d.o.g.s, όπου στον χώρο θα λαμβάνει χώρα και το τελευταίο Vintage School της χρονιάς.

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Πληροφορίες για τον χώρο - Six D.O.G.S.

To six d.o.g.s είναι ένα all day/all night πολιτιστικό κέντρο διασκεδάσεως στην καρδιά της όμορφής μας πόλης, που εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2009. Συνδυάζει οργανικά ένα Project Space (χώρο που φιλοξενεί εκθέσεις, one-off events, performances και άλλα ποικίλα projects), ένα Bar, ένα Café, έναν κήπο, και ένα Gig Space πλήρως τεχνικά εξοπλισμένο για να φιλοξενεί συναυλίες, θεατρικά, party, workshops, ομιλίες, εκπαιδευτικά προγράμματα, και σεμινάρια. Δεν προτείνεται ως ένας καινούργιος χώρος, αλλά ως ένα νέο μοντέλο χώρου, όπου όλοι μπορούν να παίξουν. Στοχεύει στο να δημιουργήσει και να συντηρήσει έναν υψηλού προφίλ δυναμικό πυρήνα πολυσυλλεκτικών δραστηριοτήτων παραγωγής και παρουσίασης σε μία περιοχή της πόλης που είναι απλά φυσικό να συμβεί αυτό, επιδιώκοντας να είναι το ίδιο Pop όσο και Avant-garde, τηρώντας ένα ενιαίο επίπεδο σε όλες τις δράσεις που προτείνει. Ανοιχτά καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους, σπιτικά εποχιακά ροφήματα, special cocktails, και πάσης λογής λιχουδιές, με φιλικές τιμές, τόσο στα προϊόντα που προσφέρει, αλλά και στα δρώμενα που παρουσιάζει.

T: (+30) 210.3210510
M: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.