Birthday Party

Συμπληρώνουμε ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργιάς και όλοι εμείς, η ομάδα του Δέντρου στο Bar μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε ως τον ομορφότερο της ζωής μας.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 19-12-2013 21:00
Τοποθεσία Το Δέντρο Στο Bar
Για αυτό πρώτα από όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που αγκαλιάσατε την προσπάθεια μας από την πρώτη στιγμή. Μέσα σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο καταφέραμε, να στήσουμε μια πανέμορφη μουσική ομάδα που αγαπήθηκε από όλη την πόλη, προσφέροντας  ποιοτική live μουσική κάθε ημέρα στους επισκέπτες μας, δίνοντας το βήμα σε αξιόλογα νέα αλλά και καταξιωμένα συγκροτήματα να παρουσιάσουν την δουλεία τους. Ακόμα παραπέρα πετύχαμε τον σεβασμό του ακροατή και καταναλωτή όσον αφορά τις υπηρεσίες μας: άψογη ηχητική κάλυψη,  πλούσια συλλογή από διαφορές ταμπέλες μπύρας από όλο τον κόσμο, καθαρά ποτά και κοκτέιλ, ποιοτικά πιάτα που συνοδεύουν το ποτό σας και πλούσιο πρωινό με μεγάλη ποικιλία σε καφέ, τσάι και άλλα ροφήματα.

Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου γιορτάζουμε τον 1ο χρόνο λειτουργίας μας με ένα μεγάλο εορταστικό μουσικό event που θα περιλαμβάνει την “Μουσική Ομάδα του Δέντρου” που όλοι έχουμε αγαπήσει, το χορευτικό “The Blended Project” (DJ set + live Sax), αλλά και πολλές άλλες Live Εκπλήξεις!!!

Εκφράζοντας την μεγάλη μας χαρά στην ημέρα τον γενεθλίων μας χαρίζουμε και ένα super δώρο. Δηλώστε συμμετοχή, και κερδίστε ένα ποδήλατο, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα παρέα με το αγαπημένο σας ρόφημα. Η κλήρωση για τον νικητή θα γίνει την Πέμπτη 19/12 στο πάρτι γενεθλίων του Δέντρου στο Bar στις 11 το βράδυ. Η παρουσία των συμμετεχόντων είναι απαραίτητη και θα πρέπει να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα.

1 Χρόνος Δέντρο στο Bar, γιορτάζουμε και μεγαλώνουμε μαζί σας με μοναδικά συγκροτήματα και όμορφες μουσικές!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/546294008780979/

 

Ελεύθερη είσοδος

Πληροφορίες για τον χώρο - Το Δέντρο Στο Bar

Τηλ. 231 081 1885