Bedrock Night > John Digweed, Stelios Vassiloudis

ClubEvolution proudly Presents:

Bedrock Night


JOHN DIGWEED 3Hour Special Set or more!
[BEDROCK]
3H Special Set or more!


Stelios Vassiloudis
[BEDROCK]


Entrance: 12€
Tables: 100€/ 4 Persons

Reservations:
+30 6943074329 (10:00-18:00)
+30 6940890275 (12:00-20:00)

Doors Open: 23:45
Doors Close: 9:00

 
It’s Bedrock Time for all you kids

Τα Evolution dance events συνεχίζονται ακάθεκτα με ολοένα σημαντικότερους guests DJ’s από όλο το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 02-03-2013 23:45
Individual Price 12.00€
Τοποθεσία Inbox Club
Τρανή απόδειξη αποτελεί η προγραμματισμένη επίσκεψη του κορυφαίου John Digweed στη χώρα μας, ο οποίος στις 2 Μαρτίου θα παρευρεθεί στο Club Inbox για ένα special 3ωρο σετ, που όμως δεν αποκλείεται να παραταθεί σε διάρκεια για τους θαυμαστές του! Μια μοναδική βραδιά με την υπογραφή της θρυλικής Bedrock, που θα ανασύρει δυνατές αναμνήσεις στους παλαιότερους και θα επιβεβαιώσει την αξία της διαχρονικής ποιότητας στους νεώτερους. Ο Άγγλος superstar θα συνοδεύεται από τον δικό μας Stelio Vassiloudi, ο οποίος το 2012 πέτυχε κάτι ασύλληπτο για τους περισσότερους, δηλαδή την κυκλοφορία ενός διπλού cd (It Is What It Is) και μάλιστα με εξαιρετικές κριτικές από την απαιτητική Bedrock. 

Ο John Digweed είναι ένα σπάνιο φαινόμενο καλλιτέχνη που ανεξάρτητα από τις εκάστοτε μουσικές τάσεις και μόδες κατάφερε να διακριθεί και μάλιστα να πρωταγωνιστεί σε βάθος χρόνου, ποντάροντας προπαντός στην ουσία της μουσικής του. Είναι ένας από τους κορυφαίους DJs διεθνώς, όπως αποδεικνύουν τα ασταμάτητα gigs και οι περιοδείες του ανά τον κόσμο, ενώ η μουσική του δεξιοτεχνία περιλαμβάνει τόσο αιθερικά -σχεδόν κινηματογραφικά ηχητικά τοπία- όσο και ρυθμικούς ύμνους του μπάσου που ξεχειλίζουν από ενέργεια.

O John Digweed δεν θα μπορούσε ποτέ να αρκεστεί στο να είναι μόνο ένας Dj, έστω και αν είναι εξαιρετικά επιτυχημένος...Για αυτό παράλληλα προχώρησε στη δημιουργία της πασίγνωστης δισκογραφικής Bedrock, όπου σε συνεργασία με το Nick Muir, ανέλαβε την παραγωγή και προώθηση ξεχωριστών κυκλοφοριών. Η Bedrock μετά από τουλάχιστον 12 χρόνια αξιοσημείωτης δράσης, αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς, αφού ταυτίστηκε με το αυθεντικό ταλέντο και την απαράμιλλη ποιότητα, έχοντας στο ενεργητικό της mixes και remixes από τους καλύτερους παραγωγούς, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τους Marco Bailey, Christian Smith και John Selway, αλλά και  εξαιρετικά νέα ταλέντα σαν το Guy J.

Ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Digweed, στα οποία οφείλει το σεβασμό του κοινού και των συναδέλφων του, είναι η διακριτική παρουσία του, την οποία διατήρησε συνειδητά, ανεπηρέαστος από τις πολυάριθμες επιτυχίες του. Από τα 15 του χρόνια, όταν πρωτοασχολήθηκε με την acid house σκηνή μέχρι σήμερα έχει στο ενεργητικό του υπερ-hits όπως το ‘Heaven Scent’ που αναρριχήθηκε στο Top 40, το δημοφιλέστατο ‘For What You Dream Of’ (με τον Nick Muir), καθώς και τα παγκοσμίου φήμης mix CDs του, που κυκλοφόρησαν από τις Renaissance, GU και Northern Exposure. Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς γιατί το 2001 ψηφίστηκε ως  ο No.1 DJ παγκοσμίως από τους αναγνώστες του περίφημου DJmag.

Έκτοτε η επίδραση του John Digweed όχι μόνο δεν συρρικνώθηκε, αντίθετα διευρύνεται συνεχώς με πρωτοποριακές συνεργασίες π.χ. για τη χολυγουντιανή ταινία Stark Raving Mad και τη σειρά animation, Spiderman, των Sony/MTV. Παράλληλα πραγματοποίησε περιοδείες με μουσικά μεγαθήρια, όπως οι David Bowie και Moby, ενώ μαζί με τον Fatboy Slim κατόρθωσε να μετατρέψει την Brighton Beach στο μεγαλύτερο beach party της Αγγλίας προσελκύοντας 250,000 άτομα. Τα albums του Transitions, Bedrock και Structures κατέκτησαν εμπορική επιτυχία, καθώς και την αναγνώριση των κριτικών, τα 12α γενέθλεια της δισκογραφικής του οδήγησαν στον αποκλεισμό του δρόμου από τους ενθουσιώδεις fans του και η ραδιοφωνική εκπομπή του, Transitions, είναι από τις πλέον επιτυχημένες του είδους σε παγκόσμιο επίπεδο με κοινό που εκτείνεται σε 45 χώρες και ανέρχεται  σε 14 εκατομμύρια ακροατές την εβδομάδα.