'Beach Party' by toradiofono.gr

toradiofono.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 04-07-2013 21:00
Individual Price 3.00€
Τοποθεσία Almaz
gr κάνει.. BEACH PARTY στο κέντρο της Αθήνας!

Φίλοι καλλιτέχνες φέρνουν κιθάρες και πιάνα..

 

Όλα πια μπορούν να γίνουν. Και αφού καταφέραμε να ξανακάνουμε Ραδιόφωνο με τον τρόπο μας, μπορούμε να κάνουμε και Beach Party ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας. Σε μια από τις πιο όμορφες αυλές του κέντρου είπαμε να μαζευτούμε για να γιορτάσουμε το καλοκαίρι και ό,τι αυτό φέρνει. Να μαζευτούμε οι φίλοι, να παίξουμε μουσική, να τραγουδήσουμε και να τα πούμε από κοντά.

Την Πέμπτη 4 Ιουλίου από τις 21:00 και μετά η αυλή του Almaz γίνεται παραλία. Οι παραγωγοί του toradiofono.gr αναλαμβάνουν το καλοκαιρινό soundtrack της βραδιάς παίζοντας back 2 back και cheek 2 cheek υποσχόμενοι να σας κάνουν να ακούσετε το κύμα να σκάει στα πόδια σας. Γι αυτά τα μαγικά το “toradiofono.gr” έχει φροντίσει τα πάντα. Φίλοι που θα κουβαλήσουν κιθάρες και πιάνα για να αναλάβουν το live κομμάτι της βραδιάς. Η Marietta Fafouti, οι Minor Project, η Δήμητρα Μαστορίδου και ο Ηλίας Βαμβακούσης θα τραγουδήσουν για να τραγουδήσετε. Για να γίνουμε όλοι μια παρέα στην ακροθαλασσιά. Με έναν όρο. Ο κάθε ένας καλλιτέχνης έχει στη διάθεσή του 20 λεπτά για να μετατρέψει την αυλή του Almaz σε παραλία. Αλλά φωνάξαμε και άλλους φίλους. Φίλους από τη γειτονιά μας. Ο Σπύρος που έχει το οινομαγειρείο “Στοά”, γείτονας του Ραδιοφώνου, ανέλαβε τους μεζέδες. Γιατί beach party χωρίς νοστιμιές δε γίνεται. Και η Coppertone φέρνει τα αντηλιακά της για την επόμενη το πρωί που θα βγείτε στην παραλία.

Ένα Beach Party με τα όλα του στο κέντρο της Αθήνας!

 

Catering: Οινομαγειρείον «ΣΤΟΑ» Χαρ. Τρικούπη 5 τηλ.: 2103303890

Πληροφορίες για τον χώρο - Almaz

Το Almaz (διαμάντι στα αραβικά και στα ρωσικά) είναι ένα υπέροχο στέκι στο γκάζι. Ένα bar με ιδιαίτερες μουσικές και αυθεντικό κέφι! Ένα πλήθος live, guest DJ sets και special events διοργανώνονται τακτικά, φροντίζοντας να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα και τις διαθέσεις. Τόσο το καλοκαίρι, στον καταπράσινο κήπο του, όσο και τον χειμώνα, στον φιλόξενο χώρο του, το Almaz δίνει προτεραιότητα στην αυθεντική διασκέδαση!

Tηλ. 210 3474763, Κιν. 6948 585585