B.D. Foxmoor (Active Member)

B.D. Foxmoor (Active Member)

Το αντάμωμα που κανείς δε φανταζόταν πως θα συμβεί, έγινε! Την Παρασκευή 11 και Σάββατο 12 Απριλίου ο B.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 03-05-2014 21:00
Individual Price 10.00€
Τοποθεσία Principal Club Theater @ Mylos Area
D. FOXMOOR παρουσίασε τη Umicah στο Stage Volume 1, στο Μοναστηράκι. Δύο sold out εμφανίσεις, δύο εορταστικά τετράωρα shows τα οποία όσοι βρέθηκαν θα θυμούνται για πολύ καιρό! Μια αξέχαστη στιγμή στην ιστορία της hip hop σκηνής στην Ελλάδα!

Όλοι όσοι γέμισαν ασφυκτικά το Stage Volume 1 θα αναφέρουν τις δύο βραδιές σαν τα πιο συγκινητικά και φορτισμένα shows που έχουν ζήσει ποτέ. Σε αυτό το κλίμα είναι γραμμένες και οι δημοσιογραφικές ανταποκρίσεις από τις συναυλίες, συναυλιών που μπορείτε να διαβάσετε στα παρακάτω links:

http://www.athensvoice.gr/article/culture/music/photo-pass/low-bap-fiesta http://www.lifo.gr/team/mhulot/47710 http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/music/gia_t_aderfia_poy_antamwsan_pali.2739540.html http://popaganda.gr/b-d-foxmoor-nikitas-klint-vavilona-sadahzinia-oli-mia-agkalia/#slide47

Το Σάββατο 3 Μαΐου η Umicah του B.D.Foxmoor θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, στο Principal Club Theater! O frontman των Active Member Β.D.FOXMOOR παρουσιάζει ΚΑΙ στο κοινό της Θεσσαλονίκης την Umicah, καλώντας επί σκηνής όλους όσους είχε συνεργαστεί στο ξεκίνημα της hip hop σκηνής(1992 μέχρι 1999).

Για την ακρίβεια μαζί του θα είναι οι:

MCD - ο πρώτος dj των Αctive Μember, ΧRAY (Νικήτας Κλίντ), Oδυσσέας (Razastarr), φυσικά η Sadahzinia, REAL D ΒΑΒΥΛΩΝΑ με το αρχικό τους σχήμα BRIGADA με το αρχικό τους σχήμα και DJK

Μια βραδιά λοιπόν μ’ όσους μοιράστηκε ο B.D.FOXMOOR το ξεκίνημα αφιερωμένη όπως λέει κι ο ίδιος: “στου χτες την αθωότητα και τη βιάση μας, στου σήμερα τη μαγκιά και τη φρονιμάδα μας, για του αύριο την ομορφιά και τη τελική αφήγηση”

Μια μοναδική ευκαιρία να δει κάποιος ξανά ή, για πρώτη του φορά,  επί σκηνής, όλους εκείνους που ζήσαν την Umicah στην εποχή της!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τicket House (NEO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ), Πλ. Αριστοτέλους 105

Music Land, Μητροπόλεως 102, Τηλ.: 2310 264 880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

Πληροφορίες για τον χώρο - Principal Club Theater @ Mylos Area