search

Κέντρο Τεχνών ACS

Γαρυττού, Ελλάδα

Battle Of The Best Athens 2011

Battle Of The Best Athens 2011

12 Νοε 2011 00:00

Κέντρο Τεχνών ACS

Battle Of The Best Athens 2011

Το Battle Of The Best ATHENS 2011 επιστρέφει για να βραβεύσει τους καλύτερους. Το Φεστιβάλ για το 2011 επιστρέφει full ανανεωμένο και με πολλές καινοτομίες. 

Ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ είναι το Κέντρο Τεχνών ACS. Οι σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις του θεάτρου αποτελούν εγγύηση για ένα θέαμα υψηλού επιπέδου.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Νοεμβρίου. Περιλαμβάνει Breakdance διαγωνισμούς 1 vs 1  και 3 vs 3 όπου θα συμμετάσχουν χορευτές από όλες τις βαλκανικές χώρες και οι νικητές ,όπου θα τους αναδείξουν κριτές παγκόσμιας εμβέλειας, θα κερδίσουν πλούσια χρηματικά έπαθλα και δωροεπιταγές . Το σημαντικότερο όμως έπαθλο είναι ότι ο νικητής του 1 vs 1 θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και τα Βαλκάνια γενικότερα , στο παγκόσμιο διαγωνισμό IBE στo Heerlen της Ολλανδίας με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Για πρώτη φορά στα πλαίσια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Streetdance Theatre Vol.1 όπου οι κορυφαίες ομάδες / χορευτές που πρωταγωνιστούν στους διαγωνισμούς θα παρουσιάσουν streetdance χορογραφίες χωρίς κανόνες και περιορισμούς αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι χορός πάνω απ’ όλα είναι τέχνη.  Στο τέλος του Φεστιβάλ το κοινό για πρώτη φορά γίνετε κριτής  για να αναδείξει τον νικητή του διαγωνισμού All Styles Special Edition Battle 1 vs 1 όπου 8 streetdance χορευτές θα αναμετρηθούν σε battles 1 vs 1  για να κερδίσουν τις εντυπώσεις αλλά και την ψήφο του κοινού.


 
STREETDANCE THEATRE VOL.1
Οι χορευτές / ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι:

• LADIES N GENTS (Νικητές Hiphop International Greece 2011)
• FUNKY HABITS (Νικητές Bounce 2011)
• DEAD PREZZ (Νικητές Battle Of The Year 2008- 2010 - 2011)
• V – VIBES (Νικητές Bounce 2009)
• B & G (3η Θέση Hiphop International Greece 2011)
• F.D.A. (Finalist Hiphop International Greece 2011)
• ABU
• KEKALA
• JOHN WANE

ΚΡΙΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

THESIS (KNUCKLEHEADS – USA)

Θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους χορευτές παγκοσμίως. Αν και μόλις 21 χρόνων έχει κατορθώσει με τις ικανότητές του να επηρεάσει πολλούς χορευτές παγκοσμίως. Από το 2005 έχει ξεκινήσει να κερδίζει τίτλους ασταμάτητα από το πιο μικρό battle στην πόλη του Φοίνιξ μέχρι το μακρινό Montpellier της Γαλλίας όπου κατέκτησε τον τίτλο του Battle Of The Year ως σόλο χορευτής. Επισκέπτεται για πρώτη φορά την Ελλάδα και εκτός από κριτής στο διαγωνισμό του battle of The best θα παραδώσει την επόμενη μέρα στον ίδιο χώρο δωρεάν σεμινάριο χορού για όλους τους ενδιαφερόμενους.


SALO (FLYING LEGS – VENEZUELA)

Οι λατινικοί Αμερική θεωρείται από πολλούς η ανερχόμενη παγκόσμια δύναμη στο breaking. Μια πολύ καλή γεύση θα πάρουμε από τον bboy Salo έναν από τους καλύτερους εκπροσώπους της , από την μακρινή Βενεζουέλα. Έχει κατακτήσει πολλά battles  και το στυλ του κερδίζει τις εντυπώσεις από το πρώτο δευτερόλεπτο αφού το χαρακτηρίζουν οι άκρως ριψοκίνδυνες κινήσεις του που πολλές φορές κόβουν την ανάσα.

AIRDIT (TNT - GERMANY)
 
Πρωταθλητής Γερμανίας με την ομάδα του TNT , o Airdit θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ευρωπαίους χορευτές. Ένας πληθωρικός χορευτής που τον αρέσει να πειραματίζεται συνεχώς με διάφορα ήδη χορού με σκοπό να εξελίσσει το style του. Έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους παγκοσμίως και έχει συμμετάσχει ως καλεσμένος στα μεγαλύτερα bboy events (Redbull BC One).

ON THE WHEELS OF STEEL

DJ KID STRETCH(WARRIORZ/GREECE)

Ο Dj Kid Stretch βρίσκεται πίσω από τους ατσάλινους τροχούς του BOTY BALKANS από το ξεκίνημά του το 2003. Η εμπειρία του ως dj σε bboy contest είναι μοναδική και η φήμη του έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα. Είναι ο πρώτος Έλληνας dj που έπαιξε στο warm up party του International Battle Of The Year στη Γερμανία, και ήταν βασικός dj στους προκριματικούς στην Κύπρο και Βουλγαρία. Ως παραγωγός, κομμάτια του περιέχονται στα Boty Soundtrack 07,08,09 και 2010, ενώ το κομμάτι του ‘’On N On’’ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επιλέγεται για το επίσημο Boty Tv Trailer!
http://www.myspace.com/kidstretch   

 
All Styles Special Edition Battle 1 vs 1

Για πρώτη φορά το κοινό του Φεστιβάλ γίνετε κριτής για να αναδείξει τον νικητή του All Styles Special edition Battle. 8 χορευτές με διαφορετικές χορευτικές streetdance επιρροές θα  αναμετρηθούν σε battles 1 vs 1. Σκοπός των χορευτών είναι να εντυπωσιάσουν το κοινό όπου για πρώτη φορά θα έχει τον ρόλο του κριτή και θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή. Οι 8 χορευτές που θα συμμετάσχουν είναι : Lucky Look (Dead Prezz), Fuersa Negra (Funky Habits), Abu, Saspens (Junglers), John Wane  (Total Reality),  Kos (Ladies N Gents), Eri Giata (Real Crew), LJ .


INFOS MAIN EVENT

Email:greecebookings@yahoo.com

FREE BREAKING WORKSHOP BY:
THESIS (KNUCKLEHEADS – USA)

Email:greecebookings@yahoo.com

SIDE EVENTS

Battle Of The Best After Party
Χώρος: Roots Bar
Διεύθυνση : Κωνσταντινουπόλεως & Κελεού 1 - Γκάζι
Ημερομηνία :  Σάββατο 12 Νοεμβρίου
Έναρξη: 23:30
Είσοδος :Ελεύθερη
DJ NOIZ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 12/11/2011

18:30 – 18:45 ΕΝΑΡΞΗ + SPECIAL SHOW ΚΡΙΤΩΝ
18:45 – 19:45 1ος ΓΥΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ BREAKDANCE 3 VS 3
19:45 – 20:15 2ος ΓΥΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ BREAKDANCE 3 VS 3
20:15 – 20:35 ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ BREAKDANCE 3 VS 3
20:35 – 20:50 ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ BREAKDANCE 3 VS 3
20:50 – 21:15 SEVEN TO SMOKE BBOY BATTLE
21:15 – 22:00 STREETDANCE THEATRE VOL.1
22:00 – 22:30 ALL STYLES SPECIAL EDITION BATTLE.


Με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α.


×