search

EightBall Club

Πίνδου 1, Θεσσαλονίκη 546 25, Ελλάδα

Battle Of The Bands 2014-15: Thessaloniki Edition - Μεγάλος Τελικός

Battle Of The Bands 2014-15: Thessaloniki Edition - Μεγάλος Τελικός

16 Απρ 2015 21:00

EightBall Club

Battle Of The Bands 2014-15: Thessaloniki Edition - Μεγάλος Τελικός

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Μεγάλου Τελικού:

20:30 Doors open
21:00 - 21:30 BLACK LEVEES
21:40 - 22:10 A-GUN’S BASEMENT
22:20 - 22:50 SOUND-BUSTERS
23:00 - 23:30 ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑSΑ
23:40 - 00:10 ASTRAL CROSSING
00:20 - 00:40 Ανακοίνωση αποτελεσμάτων – Απονομή βραβείων

Είσοδος (με μπύρα): 6€

FB Event: www.facebook.com/events/623621907737547

Λίγα λόγια για τα συγκροτήματα:

A-GUN’S BASEMENT
Οι A-Gun’s Basement δημιουργήθηκαν το 2013 και πειραματίζονται γύρω από το είδος του stoner rock. Mέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει 2 demo CDs (Acoustic Demo, Jam Session 2014) και έχουν ξεκινήσει να ηχογραφούν την τρίτη δουλειά τους. Με σκοπό να στηρίξουν τη μουσική που έχουν κυκλοφορήσει,  ξεκίνησαν ορισμένες live εμφανίσεις, ενώ στο παρελθόν έχουν παίξει μαζί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής stoner σκηνής, όπως οι Headquake. Η μπάντα αποτελείται από τους Ανέστη Ψάλτου (τύμπανα), Απόστολο Μιχαλόπουλο (κιθάρα) και Γιώργο Κυριακίδη (μπάσο / φωνή).

http://www.facebook.com/pages/A-Guns-Basement/759192114126813
http://www.agunsbasement.wordpress.com

AIMA KAI ANASA
Οι Aima kai Anasa σχηματίστηκαν το 2012 στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησαν σαν ελληνόφωνη μπάντα και κινούνται σε rock/metal μουσικά μονοπάτια. Σύντομα θα βγει στην κυκλοφορία ένα διπλό CD με 14 κομμάτια. Ήδη έχουν ξεκινήσει μια αγγλόφωνη προσπάθεια και σύντομα θα παρουσιαστεί η νέα τους δουλειά. Την μπάντα αποτελούν οι: Σωτήρης Πουλίδης (μπάσο/φωνή), Τριαντάφυλλος Μούντος (ηλεκτρική κιθάρα), Βίκτωρας Κλάγκας (ηλεκτρική κιθάρα), Κώστας Λαζαρίδης (τύμπανα) και Αλέξης Κακουλίδης (πλήκτρα/πνευστά).
http://www.facebook.com/pages/AIMA-KAI-ANASA/1480526622181176
http://myspace.com/aimakaianasa

ASTRAL CROSSING
Οι Astral Crossing είναι μια 4μελής metal μπάντα από τη Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκαν αρχικά στα μέσα του ‘90 και μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα επανενώθηκαν και επανασχηματίστηκαν στις αρχές του 2014. Οι μουσικές τους επιρροές κινούνται στο US power prog και thrash metal ύφος, εμπλουτισμένες πάντα από τον προσωπικό τους ήχο. Τον Οκτώβριο του 2014 τελείωσαν τις ηχογραφήσεις του πρώτου τους δίσκου, που είναι προγραμματισμένος να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2015.  Στην παρούσα φάση το συγκρότημα προωθεί τον επερχόμενο δίσκο του με συναυλίες στη Θεσσαλονίκη και κάποιες προγραμματισμένες εμφανίσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα. Το σημερινό line-up  αποτελείται από τους Κωνσταντίνο (φωνή), Δημήτρη (κιθάρες), Παναγιώτη (μπάσο) και Διονύση (τύμπανα).
http://www.facebook.com/astralcrossing
http://www.soundcloud.com/astral-crossing

BLACK LEVEES
Οι hard rockers Black Levees δημιουργήθηκαν το 2013 στην Καστοριά. H μπάντα αποτελείται από τον Κωνσταντίνο στην κιθάρα, τον Ανδρέα στο μπάσο/φωνητικά και τον Μιχάλη στα τύμπανα. Παίζουν κυρίως δικά τους κομμάτια, εκ των οποίων το ένα έχει ηχογραφηθεί σε στούντιο στην πόλη τους. Σκοπεύουν να ηχογραφήσουν και άλλα τραγούδια και να περάσουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Έχουν εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές της Καστοριάς και σε φεστιβάλ, καθώς και στο Eightball της Θεσσαλονίκης.
http://www.facebook.com/blacklevees
http://youtu.be/TWP_AGXNHhc
http://youtu.be/QJlYNLermJ8

SOUND-BUSTERS
Οι Sound-Busters δημιουργήθηκαν το Μάιο του 2014 στη Νάουσα από μια καλή παρέα φίλων, με καταγωγή τόσο από τη Νάουσα, όσο και από τη Θεσσαλονίκη. Σύντομα ανέλαβαν τα όργανά τους κι άρχισαν να προβάρουν διασκευές αγαπημένων τους κομματιών από τον χώρο του hard rock & classic rock. Το πρόγραμμά τους είναι βγαλμένο με πολύ μεράκι και αγάπη για τη μουσική. Θέλουν να μοιραστούν τις διασκευές πασίγνωστων τραγουδιών και να προσφέρουν ένα καλό show στο κοινό. Το γκρουπ αποτελείται από τους Περικλή Χαραλαμπίδη (φωνητικά), Ηρώ Αδαμαντίδου (φωνητικά), Λευτέρη Μακρίδη (φωνητικά), Κώστα Λαβάσα (τύμπανα), Γιάννη Μακρίδη (πλήκτρα), Κώστα Μαρκόπουλο (μπάσο), Μιχάλη Κυριακού (κιθάρα) και Σπύρο Παπουτσή (κιθάρα).

Λίγα λόγια για το BATTLE OF THE BANDS:
• Tα συγκροτήματα που συμμετέχουν, ερμηνεύουν 6 κομμάτια το καθένα (δικά τους ή και διασκευές).
• Ο νικητής του Διαγωνισμού θα προκύψει από ψηφοφορία στην οποία συμμετέχει το κοινό.
• Έπαθλα του Διαγωνισμού αποτελούν ηχογραφήσεις & πρόβες σε στούντιο, μουσικά όργανα, opening acts σε συναυλίες και άλλες προσφορές από τους χορηγούς της εκδήλωσης, που θα ανακοινωθούν σύντομα αναλυτικά.

Περισσότερες πληροφορίες:
http://www.facebook.com/groups/jnegris
http://www.facebook.com/groups/BattleOfTheBands.Athens (Διαγωνισμός Αθήνας)
http://www.i-JUKEBOX.gr
http://www.facebook.com/overthetop.promotion
http://www.eightballclub.gr


×