Batcave

Στις 7 Μαρτίου στο Death Disco, αμέσως μετά τη συναυλία των Ιταλών Avant Garde και των δικών μας Lilly Suicides, 8 dj's θα έχουν στην διάθεση τους από 1 ώρα περίπου για να παρουσιάσουν την δική τους άποψη για την «σκοτεινή» πλευρά που συνεχίζει να στοιχειώνει τους λάτρεις του διαφορετικού, τους απανταχού φετιχιστές και τους οπαδούς του σκοτεινού ρομαντισμού!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 00:00 και η είσοδος είναι 5€ (με μπύρα/κρασί)

 

.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 07-03-2015 21:00
Individual Price 5.00€
Τοποθεσία DeathDisco
p style="text-align: justify;">Στις 7 Μαρτίου στο Death Disco, αμέσως μετά τη συναυλία των Ιταλών Avant Garde και των δικών μας Lilly Suicides, 8 dj's θα έχουν στην διάθεση τους από 1 ώρα περίπου για να παρουσιάσουν την δική τους άποψη για την «σκοτεινή» πλευρά που συνεχίζει να στοιχειώνει τους λάτρεις του διαφορετικού, τους απανταχού φετιχιστές και τους οπαδούς του σκοτεινού ρομαντισμού!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 00:00 και η είσοδος είναι 5€ (με μπύρα/κρασί)

 

Πληροφορίες για τον χώρο - DeathDisco

To DeathDisco είναι το καινούργιο new wave club της πόλης! Βρίσκεται σε μια περιοχή που τα τελευταία χρόνια τείνει να γίνει η Μέκκα του εναλλακτικού clubbing, το Ψυρρή, μόλις 100 μέτρα από το σταθμό του Θησείου και στεγάζεται σε ένα διώροφο κτίριο εντυπωσιακής minimal / industrial αισθητικής.

ΗΣΑΠ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΗΣΕΙΟ
ΜΕΤΡΟ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ