Bad Spencer, Professional Crap Dancers, a.metz

Το Σάββατο 4 Απριλίου, μετά τα μεσάνυχτα, οι Bad Spencer, Professional Crap Dancers και a.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 04-04-2015 21:00
Τοποθεσία Ρομάντσο
metz, καλεσμένοι στο club του Ρομάντσο. Bad Spencer (Yes it does!! Sure it does!!)

Ώρα έναρξης: 00.30
Είσοδος ελεύθερη

O Bad Spencer είναι μέλος και resident DJ της DIY mobile party ομάδας Yes it does!! Sure it does!! που εδώ και 7 περίπου χρόνια δραστηριοποιείται στην Αθήνα. Ως DJ δεν του αρέσει να κατηγοριοποιείται πίσω από μια ταμπέλα και ανάλογα με τις συνθήκες μπορεί να παίξει πολυσχιδή set απάρτιζόμενα από πολλά μουσικά είδη. Έχει εμφανιστεί σε πολλά parties εντός και εκτός Αθηνών αλλά και στο Λονδίνο δίπλα σε DJs όπως Erol Alkan, Greg Wilson, Cosmo Vitelli, Trevor Jackson, Shit Robot, The Glimmers, The Magician, Serge Santiago Eric "Dr Dunks" Duncan, Bottin, Duke Dumont, Rory Philips κ.α.

Professional Crap Dancers
Τους Professional Crap Dancers δεν τους βλέπει η μέρα, περνάνε τον χρόνο τους μέσα στο υπόγειο κρησφύγετο τους κάνοντας συνεχώς σχεδία για παγκόσμια κυριαρχία. Σε μια από τις εξόδους τους στον έξω κόσμο θα έχουμε την ευκαιρία να τους δούμε στο Ρομάντσο. Slo mo chuggers, mutant disco, ebm και techno.

a.metz (Analogue)
O Άρης Μετζηδάκης (a.metz) ασχολείται από το 2000 συλλέγοντας μουσική και συμμετέχοντας σε διάφορα project όπως τα Technimbus, Perverts και Double Click αλλά και σε event με διεθνούς φήμης DJs και παραγωγούς όπως οι DJ Rush, Deetron, Danilo Vigorito, Redhead, Tom Hades, Q’Hey, Frank Vitta και Pet Duo. Το 2013, ύστερα από 3 χρόνια αποχής, επανήλθε δημιουργώντας μαζί με τους Jerm & Mr.M το Analogue, παίζοντας σε γνωστά club της Αθήνας καθώς με πολλούς DJs όπως οι Len Faki, Ben Sims, Oscar Mulero, Tommy Four Seven, Jonas Kopp, Rodhad, Shifted, Pete Swanson, Distant Echoes, Alexander Kowalski, Rebekah, Marco Bailey, UVB, Eric Sneo.