search

Μύλος Club

Γεωργίου Ανδρέου 56, Θεσσαλονίκη 546 27, Ελλάδα

AUditors DOmination

AUditors DOmination

25 Μαϊ 2012 21:30

Μύλος Club

AUditors DOmination

Η KAZANDB και η TIMEWARP MUSIC παρουσιάζουν

AUDITORS DOMINATION FULL LIVE BAND SHOW

στην 1η Παρουσίαση του debut album τους “Palace of Light”

warm up & afterparty

TIMEWARP

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ (Leeloo Republic 100,3)

JOHNNY PEPPAS (RootBoot)

 

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ +δώρο ένα CD “Palace of Light” στα 20 πρώτα εισιτήρια

Την Παρασκευή 25 Μαΐου η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το “Palace of Light”. Οι ΑUditors DOmination με ένα δεκαμελές full live band show, μας προσκαλούν στο Μύλο για την επίσημη παρουσίαση του πρώτου τους δίσκου και ανοίγουν τις πύλες του παλατιού τους για να μας αφήσουν να γευτούμε το μυστηριώδες και μοναδικό μουσικό τους χαρμάνι από trip-hop, dub, latin, down-tempo και world music. Μαζί τους με τις μουσικές τους επιλογές, ο Timewarp, η Κατερίνα Κυριακού (Leeloo Republic 100,3) και ο Johnny Peppas (Rootboot), όλοι μαζί μας προσκαλούν να ζήσουμε ένα αξέχαστο μουσικό ταξίδι.

Οι AUditors DOmination δημιουργήθηκαν το 2008 στη Θεσσαλονίκη. Η μουσική τους δεν απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο κοινό και ο ήχος τους είναι ταυτόχρονα παρορμητικός και συναισθηματικός. Η κεντρική ιδέα είναι ότι όλα μπορούν να συνδυαστούν στον κόσμο της μουσικής. Αυτό είναι φανερό και στο πρώτο τους δισκο “Palace of Light”, που κυκλοφόρησε το Φευρουάριο του 2012 από την Timewarp Music. Το album είναι ένα μίγμα από ηλεκτρονικούς και έθνικ ήχους, χρωματισμένους με dub μελωδίες. Τους αρέσει να εξερευνούν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας και να ανακαλύπτουν νέες φόρμες και τεχνικές. Πειραματίζονται με μια πληθώρα παραδοσιακών μουσικών οργάνων και τα χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν μοντέρνους ρυθμούς και ήχους. Στόχος τους είναι να προσφέρουν μια μοναδική και ευχάριστη μουσική εμπειρια στο κοινό τους. Και αυτό είναι ευδιάκριτο στην μουσική ποικιλία που κρύβει μέσα του το “Palace of Light”. H μουσική τους θα συγκινήσει σίγουρα τους fan των Thunderball, των Gotan Project, των Nightmares On Wax και των Thievery Corporation.

Οι AU.DO. συνεργάζονται με μια πλειάδα session μουσικών για να ικανοποιήσουν τις μουσικές τους απαιτήσεις. Η παραγωγές του γίνονται στο L.F.Show, το ιδιόκτητο studio τους στη Θεσσαλονίκη. Έχουν κάνει remixes για τον Thomas Blonded (Havana 2am), τους Palyrria (Se quema), τους Second Sky (Art of influence) και τους Basement Freaks (Booty Funk) και ανοίξανε τη συναυλία των Thievery Corporation στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2011.

Για το “Palace of Light” το hillydilly.com έγραψε: "Economic collapse or not, these Greek musicians refuse to let the art die and push on to give us their debut album, Palace Of Light. Hailing from historical city of Thessaloniki, this trio pumps out worldly music consisting mixtures of trip-hop, reggae, latin and world-beat instrumentation."

O Άγγελος Στούμπος, aka Timewarp, με πληθώρα κυκλοφοριών σε labels του εξωτερικού και συμμετοχές σε διεθνή Festivals και Clubs, προωθεί τον ήχο του στην Ελληνική αγορά από το 2004, μέσα από τις κυκλοφορίες των Labels του, Timewarp Music και Kraak Records, μέσα από τα DJ Sets του ως “Timewarp”, με ζωντανές εμφανίσεις με την 5 μελή μπάντα του ως “Timewarp Inc.”, αλλά και μέσω του Timewarp Music Radio Show.

O Johnny Peppas είναι dj με ιδιαίτερη αγάπη στο βινύλιο, αλλά είναι και δημιουργός και μέλος των Barefoot Mafia, του project που δημιούργησε το Low End Carnival στη Χαλκιδική, αλλά και μια πλειάδα άλλων φεστιβάλ και διοργανώσεων. Τα τελευταία χρόνια με τους RootBoot, δημιουργεί θεματικά events που ταρακουνάνε τη Θεσσαλονίκη, ενώ είναι και παραγωγός στο “Up n Loud” web radio.

H Κατερίνα “Leeloo” Κυριακού είναι ραδιοφωνική παραγωγός στο Republic Radio 100,3. Στο καλύτερο afterhours session, όλοι αυτοί που δεν έχουν ύπνο, χαλαρώνουν, διαβάζουν, εργάζονται ή βγαίνουν έξω να διασκεδάσουν, πλημμυρίζουν το studio με μηνύματα, mail & τηλεφωνήματα . Η βαθιά, μπάσα φωνή της που απαντά σε όλα, είναι underground και δεν επιβάλλεται, μιλά με χιούμορ, νάζι, προβληματίζεται για τα κοινά και μπερδεύεται σαν vocal loop ανάμεσα σε προσεκτικά επιλεγμένα μουσικά tracks, δημιουργώντας το μεταμεσονύκτιο soundtrack μιας πόλης που ξενυχτά ακούγοντας REPUBLIC 100.3.

 


×