search

Πλαζ ΕΟΤ Πάτρας

Πάτρα, Ελλάδα

Art Apart Free Camping Festival

Art Apart Free Camping Festival

14 Ιουλ 2012 00:00

Πλαζ ΕΟΤ Πάτρας

Το Art Apart Festival μέσα σε  τρία  χρόνια δράσεων έχει πραγματοποιήσει 4 Festivals τα οποία έχουν  φιλοξενήσει  29 μουσικά σχήματα και  75 εικαστικούς καλλιτέχνες, ο μεγαλύτερος αριθμός των οποίων επιλέχθησαν μέσα από τις συμμετοχές στον ιστότοπο του Art Apart.

Στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας και στους χώρους της Πλαζ του ΕΟΤ θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 6 έως και την Κυριακή 15 Ιουλίου το ART APART FREE CAMPING FESTIVAL.

Δέκα ημέρες ελεύθερο camping  σε 78.000 τμ δίπλα στην θάλασσα με 2 stages  και 5 εκθεσιακούς χώρους κατά τη διάρκεια των οποίων θα πραγματοποιηθούν:

LIVE (Puressence, Vasilikos, Craig Walker (ex - Archive), Μαριέττα Φαφούτη, My Wet Calvin, Playground Noise, B-sides, deadbeat escapement, Biotech, X Darawish, Chris Anestopoulos Group, Feel In, και άλλα 20 μουσικά σχήματα τα οποία θα επιλεγούν μέσα από τις συμμετοχές του ιστότοπου του Αrt Αpart.

Η ΕΚΘΕΣΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ART APART στην οποία θα φιλοξενούνται συνθέσεις των Abbie Gale, B sides, Bleach, Carte Postale, Minor Project, deadbeat escapement, Μαριέττα Φαφούτη, Playground Noise, Sleepin Pillow, L.O.S.T., Until a Better Name και Silence Fiction, φιλοδοξεί να συνδυάσει τη συλλογή έργων τέχνης με τη συλλογή μουσικών CD. Οι πίνακες - packaging cd θα έχουν διαστάσεις 31 x 31 x 2,5 cm και θα κυκλοφορήσουν σε 30 διαφορετικούς πίνακες - εξώφυλλα, ο καθένας από τους οποίους θα διατίθεται σε 50 αριθμημένα αντίτυπα. Τα έργα έχουν φιλοτεχνήσει οι καλλιτέχνες: Canuto Kallan, Ηλίας Αηδονίδης, Νίκος Γιαβρόπουλος, Κορνήλιος Γραμμένος, Έλλη Γρίβα, Αντωνία Γρίβα, Άννα Καρατζά, Κατερίνα Κατσιούρα, Θεόφιλος Κατσιπάνος, ιωαννης & κοψινης, Χρήστος Κουτσούκης, Μάκης Κυριακόπουλος, Μαρίνα Κωνσταντάκη, Φάνης Λογοθέτης, Γιώργος Μαραζιώτης, Χριστίνα Μήτρεντσε, Ελένη Μπαλέκα, Τίτα Μπονάτσου, Κατερίνα Μπότσαρη, Κώστας Παναγιωτακόπουλος, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Ηλίας Παπανικολάου, Κωνσταντίνος Πάτσιος, Παναγιώτα Στάικου, Μαρία Τοξαβίδη, Αλέξανδρος Τσαμούρης, Γιώργος Τσεριώνης, Παναγιώτης Φερεντίνος, Γιάννης Χρηστάκος, Αιμιλία Σερδάκη. Η επιλογή και η πρόσκληση των καλλιτεχνών έγινε από την Cube Gallery.

DJ SET καθημερινά από τις 14:00 με αποκορύφωμα το μεγάλο party για το κλείσιμο του Festival με την συμμετοχή του Δημήτρη Παπασπυρόπουλου (Best Radio).

VIDEO ART PROJECTIONS

ΑΝΙΜΑΤΙΟΝ  με  την παρουσίαση του βιβλίου του Σπύρου Σιάκα, προβολές Ταινιών και Εργαστήρια Δημιουργίας Μουσικής Ταινίας Animation.

PERFORMANCES ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ, από τις ομάδες χορού της σχολής Dirty Dancing.

ΔΩΡΕΑΝ  ΜΑΘΗΜΑΤΑ από την σχολή HATHA YOGA με ( Hatha Yoga ήπια μορφή yoga, Ashtanga  Δυναμική, Vinyasa Flow yoga με ροή ) επίσης Pilates, Improvisation και Reiki (ενεργειακή θεραπεία).

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ με την επιμέλεια του ΠΟΛΥΕΔΡΟΥ.

ART CRAFT με αγορά χειροτεχνίας με την συμμετοχή 30 Δημιουργών.

Προβλέπεται επίσης και ένας μεγάλος αριθμός άλλων δράσεων που θα περιλαμβάνουν σεμινάρια θεατρικού παιχνιδιού, σεμινάρια κατασκευής κοσμήματος, σχολή καταδύσεων, ελεύθερη χρήση ηλεκτρικών ποδηλάτων EHLine  για επισκέψεις στο κέντρο της πόλης (προσφορά της Εταιρίας Veneris Auto) κλπ.

Τα μουσικά σχήματα και οι εικαστικοί καλλιτέχνες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Art Apart Free Camping Festival που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα από 6 - 15 Ιουλίου ή στο Art Apart Festival που θα πραγματοποιηθεί στο Αστρος Κυνουρίας από 2- 4 Αυγούστου και 10-11 Αυγούστου, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.artapartfestival.com.

To Camping θα είναι ελεύθερο.

Καθημερινά έως τις 19:00 η είσοδος θα είναι ελεύθερη ενώ η είσοδος στα live θα διαμορφωθεί ως εξής:  

Παρασκευή / Σάββατο     προπώληση 6 ευρώ και στην είσοδο 8 ευρώ

Κυριακές / καθημερινές  προπώληση   3 ευρώ και στην είσοδο 4 ευρώ

Πακέτο 5 ημερών*           προπώληση 10 ευρώ και στην είσοδο 15 ευρώ

Πακέτο 10 ημερών         προπώληση 20 ευρώ και στην είσοδο 30 ευρώ * Το πακέτο ισχύει για 5 συνεχόμενες μέρες

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : Πάτρα: Στο περίπτερο του Art Apart στο κέντρο της Πλατείας Γεωργίου ( Δευ.-Τετ.-Σαβ. 10:00 - 14:00, Τριτ.-Πεμ.-Παρ. 10:00 - 14:00 και 18:00 - 21:00) Υπόλοιπη Ελλάδα : Στον ιστότοπο του Art Apart www.artapartfestival.com

Το Art Apart Festival τελεί υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου της Πάτρας. Το Art Apart Free Camping Festival χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης - Εθνική Υπηρεσία και την Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Προγράμματος της Ε.Ε "Νέα Γενιά σε Δράση".


×